Morbositat extrema: Telecinco motiva infidelitats en un nou 'reality'

Mediaset ha estrenat aquest dijous 'La isla de las tentaciones', un nou reality amb tocs de programa de cites que els ha fet líders de la nit. Un 23,2% de share gràcies a emetre'l simultàniament a Telecinco i Cuatro, que junts superen el primer capítol de la nova temporada de 'Cuéntame' (que es queda en un 14,2%). Com és habitual en aquest tipus de programes, ha rebut centenars de crítiques ferotges a la xarxa davant de l'espectacle lamentable que s'hi veia.

L'objectiu és el següent, cinc parelles han de provar el seu amor. Com? El programa els separa en dues cases: les dones en una i els homes en una altra. Però no viuran sols, sinó que 10 solters guapíssims intentaran lligar amb les dones mentre que 10 solteres guapíssimes ho proven amb els nois a l'altra casa. Tot, sense que els membres de la parella puguin veure's ni saber si s'estan sent fidels. 

Les solteres de 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Les solteres de 'La isla de las tentaciones' / Telecinco

Els solters de 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Els solters de 'La isla de las tentaciones' / Telecinco

El programa començava amb les parelles insistint en què confiaven l'un en l'altre i que no caurien en la trampa. Poc després, però, començaven el primer flirteig amb els solters/solteres. Tot, sota una aura masclista que ha enfadat molts els teleespectadors. 

La nit acabava amb les primeres discussions i retrets entre les parelles, especialment entre els dos més famosos: Susana i Gonzalo, que van començar a sortir fa sis anys quan van coincidir a 'Gran Hermano'. "M'agrada més sortir amb els meus amics que amb Susana, millor sortir sol que amb un Pokemon", deia ell amb un menyspreu clar que sembla que serà només el primer. 

 
Les parelles concursants de 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Les parelles concursants de 'La isla de las tentaciones' / Telecinco

Morbositat en estat pur i un programa dissenyat per buscar infidelitats. Telecinco se supera amb un programa molt controvertit que de ben segur que segueix acaparant crítiques. 

Més informació
 

Comentaris