Isabel Pantoja, escandalitzada en veure's amb 10 kg menys

Isabel Pantoja s'ha vist obligada a abandonar 'Supervivientes'. La cantant era la clara preferida de la direcció del programa, el que s'evidenciava amb tots els privilegis que li atorgaven. Però un problema de salut fa incompatible la seva participació amb el tractament i la dieta que ha de seguir per curar-se. No s'ha filtrat què és exactament el que té, encara que han deixat caure que un problema diabètic pel sucre estaria afectant els seus ronyons. 

La seva filla Chabelita protagonitza la portada de 'Lecturas', de fet, sota un titular poc esperançador: "La meva mare té una cosa greu".

Chabelita Pantoja, a la portada de 'Lecturas'

Chabelita Pantoja, a la portada de 'Lecturas'

El programa d'aquest dimarts, però, se centrava en mostrar les últimes hores de Pantoja a Hondures. En un hotel ben luxós, la concursant s'ha vist en un mirall per primer cop des que comencés aquesta aventura. El resultat? 9,5 kg menys en 70 dies: "T'has deixat la pell i has arribat a perdre aquest pes, un clar exemple del teu esforç. Ara és el moment de començar una nova etapa", li deixaven escrit en una carta que l'emocionava.

"Oh, Déu meu, què prima que estic! Els ossos, Déu! Com m'he quedat! Ho he perdut tot, m'he quedat sense cames!", anava dient tot escandalitzada.

Isabel Pantoja  Telecinco

Isabel Pantoja / Telecinco

 
Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

 'Supervivientes'

 

Ara bé, la seva nova imatge li agrada: "M'encanta la meva nova imatge. No tinc cul, però ja el recuperaré, és igual. Són molts quilos, jo tampoc em veia molt grassa. Em veig la cara molt petit, amb massa ossos. Creia que m'havia espatllat més, però no, no em veig espatllada. Em veig súper prima. El meu cutis està bé, tot està bé. Es nota que he estat supervivent, és clar que sí. Marxo amb el cap ben alt".

Un missatge d'optimisme que alleugeria els seus familiars a plató. Ara només cal esperar l'entrevista en el seu retorn a Espanya, que esperen que faci una audiència increïble. 

Més informació
 

Comentaris