Isabel Pantoja esquiva els periodistes, un menyspreu permès per Telecinco

Isabel Pantoja ja és a Espanya. La cantant ha marxat d'Hondures després que els metges afirmessin que era incompatible la seva permanència a 'Supervivientes' amb el tractament mèdic que ha de seguir pel problema mèdic que pateix. La seva primera entrevista com a exconcursant la va fer a un hotel molt luxós de l'illa, el que es contraposava a les habitacions que han ofert als altres concursants que han abandonat. Amb això es tornava a demostrar una vegada més el favoritisme latent que ha tingut el programa cap a ella des del principi fins al final.

Però no contents amb això, han tornat a evidenciar-ho en la seva arribada a l'aeroport de Madrid. Per què? En ajudar-la a burlar la premsa congregada. 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecinco

 

S'havia filtrat l'hora d'arribada del seu avió, per la qual cosa era lògic que desenes de reporters anirien fins allà per fotografiar-la i intentar aconseguir les seves primeres declaracions. Els altres concursants sempre han acceptat preguntes i han sortit per la porta principal, on en aquesta ocasió tornaven a esperar els periodistes. Això sí, ni rastre de Pantoja.

I és que el programa va protegir-la durant tot el projecte. En baixar de l'avió, hauria estat recollida a la pista per una furgoneta, el que hauria evitat que sortís per la porta principal on tots l'esperaven. De fet, haurien pagat un servei especial perquè sortís per la sala premium, el que hauria costat 400 € al programa segons 'Sálvame'. Connectaven amb Kike Calleja, que explicava que Pantoja havia sortit per la porta VIP i que per això no hi hauria imatges seves arribant a Madrid. Amb tot, una arribada molt diferent de la dels seus companys amb un tracte de favor que no cessa ni quan ja no és concursant del concurs.

Isabel Pantoja cueta  Supervivientes (1)

Telecinco

 

El pitjor de tot? Que, per si de cas, algun fotògraf aconseguia ficar-se dins de la pista, han tapat Isabel amb un parell de paraigües per ocultar-la encara més. 

Totes les mirades estan centrades en l'entrevista que li faran durant la propera gala. Serà l'estrella de la nit, el que segurament volia direcció en permetre aquest abandonament. L'audiència s'espera que sigui altíssima, es compliran les expectatives? 

Més informació
 

Comentaris