El comiat de Pantoja: hotel de luxe pagat i un milió d’euros a la butxaca

El concurs d'Isabel Pantoja s'ha comentat moltíssim. 'Supervivientes' s'ha nodrit de la seva participació des del principi, el que els ha provocat moltes crítiques... I és que el favoritisme cap a ella ha estat molt evident. Ara, però, es queden sense aquesta gallina dels ous d'or. I és que la cantant s'ha vist forçada a abandonar el reality per uns problemes de salut que fan incompatible el tractament que necessita amb la seva estada a Hondures.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecinco

Quan li van donar la notícia, Pantoja va esclatar a plorar com si no hi hagués demà. Ara bé, són molts els teleespectadors que veuen un possible pacte amb la direcció del programa. Estava tot previst? És cert que abandonar ara li donarà un protagonisme durant tota aquesta setmana que no hauria tingut d'arribar a la final. D'aquesta manera podran fer-li l'entrevista a ella sola en un especial que els hi donarà moltíssima audiència. A més a més, s'estalviaran les acusacions de tongo que haurien rebut en cas que hagués arribat a la final... Què guanya Pantoja amb abandonar ja? Segurament la promesa que cobraria els mateixos diners igualment.

Teoria conspiranoica o no, el que està confirmat és que Isabel Pantoja abandona 'Supervivientes' i torna a Espanya. Una notícia que canviarà totalment aquestes últimes setmanes de reality i que dona ales als més crítics. L'últim detall que han destacat? Els privilegis que segueixen donant-li. Les càmeres van enfocar Pantoja des de l'hotel d'Hondures on l'han evacuat per precaució mèdica. El problema? Que és molt més luxós que els hotels on enviaven els altres malalts. 'Semana' ha aconseguit saber el nom de l'hotel, el que demostra que la direcció ha seleccionat una suite presidencial per a ella que costa 400 € la nit

 
Hotel de Pantoja a 'Supervivientes'

L'hotel de Pantoja a 'Supervivientes' / Palma Real Beach Resort & Villas

Hotel d'Isabel Pantoja a Supervivientes

Palma Real Beach Resort & Villas

 

Isabel s'acomiada de 'Supervivientes', doncs, des d'una habitació d'hotel de luxe pagada per Telecinco. Un últim privilegi que arriba després d'haver-se embutxacat 800.000 € després de 10 setmanes a l'illa. El cost d'aquest fitxatge ha estat estratosfèric, això està clar, però l'audiència que els ha donat -i que encara els ha de donar- sembla que ho ha compensat. 

Més informació
 

Comentaris