Isabel Pantoja convida l'ex de la seva filla a passar el Nadal amb ells

La guerra oberta que es viu dins de la casa d'Isabel Pantoja segueix ben latent. L'exitosa cantant ha mantingut unes discussions molt fortes amb la seva filla Chabelita, a qui el germà li ha fet la creu després que critiqués la seva dona. Estan barallats tots amb tots, el que sembla que s'empitjorarà després de l'última decisió que ha pres la matriarca: convidar Omar Montes a passar el Nadal amb ells. El problema? Que es tracta de l'ex de la seva filla.

De ben segur que a Chabelita no li fa gens de gràcia veure el seu ex a casa de se mare, el que farà la situació encara és freda. I és que el cantant ha reconegut que el pla és passar-ho tot junts: "just ara estava parlant amb Kiko Rivera perquè fos a passar el Nadal amb ell i Isabel Pantoja. I li he dit que sí. Així que m'emportaré la meva família allà. Anem tots cap a Cantora".

Isabel Pantoja i Omar Montes a 'Supervivientes'   Telecinco

Isabel Pantoja i Omar Montes a 'Supervivientes' / Telecinco

Per les seves paraules sembla clar que Chabelita no està convidada... Com li sentarà que el seu ex ocupi el seu lloc a casa de la seva mare durant uns dies tan especials?

 

En una entrevista de 'Lecturas' evidencia que encara hi ha una mala maror evident dins de la família Pantoja. 

Més informació
 

Comentaris