Isabel Pantoja es trenca en directe: "Mai no deixaré de plorar Paquirri"

Isabel Pantoja s'ha estrenat com a jurat en el primer programa d'Idol Kids. Telecinco ha emès les primeres actuacions dels petits aspirants, que s'enfrontaven a les valoracions de la cantant, Edurne i Carlos Jean. Ella era el gran reclam, ja que suposava la primera vegada que col·laborava en un programa de televisió d'aquestes característiques. La primera impressió ha estat molt positiva, una Pantoja que es mostrava molt tendra amb els nens i encara més sincera. Els teleespectadors la veien plorar, riure i aplaudir l'art d'alguns participants.

Una de les escenes que més feia parlar, precisament, era un moment de sinceritat de la cantant. Un dels participants va interpretar 'Marinero de luces', el que provocava les llàgrimes d'Isabel Pantoja des de les primeres notes: "Aquesta cançó és reflex de la meva vida, és la meva vida del 1984. No faré mai més un disc com aquell... Em recorda tant a Paquirri, no he pogut tornar a cantar-la mai des que va passar tot. Ell era l'amor de la meva vida, era tot llum. Han passat molts anys de la seva mort, però mai no deixaré de plorar la seva absència".

Isabel Pantoja a 'Idol Kids'   Telecinco

Isabel Pantoja a 'Idol Kids' / Telecinco

Sense poder evitar posar-se a plorar, va confessar que agraeix cada dia haver estat pares abans de la seva mort: "Quan va morir ell tenia 36 anys i jo 27. Teníem un fill en comú de només 7 mesos. Va ser espantós, no sé ni com estic viva... Encara sort que vam prendre la decisió de tenir un fill aviat i no esperar. En cas de no haver estat així, jo ara no tindria el meu nen. No crec que pugui superar mai la seva mort ni cantar aquestes cançons tan plenes de records". 

 

Una transparència que mostrava la cara més sensible d'Isabel Pantoja, el que feia les delícies dels seus fans i també dels teleespectadors més tafaners. L'audiència? Un bon 17,9% que els va fer líders i que esperen que segueixi pujant.  

 

Comentaris