Isabel Pantoja: "Estic molt malament, ploro i no tinc ganes de res"

A 'Sálvame' estan intentant parlar amb els famosos més mediàtics per saber com s'estan entretenint durant en confinament. Aquest dimecres ha estat el torn d'Isabel Pantoja, a qui han trucat en telèfon per saber com està d'ànims. Fins ara només se sabia que està aïllada a casa per precaució, uns dies dels quals ara ha donat informació. En resum? La cantant està molt preocupada.

"Estic a casa, com tothom, esperant que passi aquest malson. Estic molt trista perquè això no és lògic ni normal, amb tanta gent morta i tants malalts... Això no és normal. Els meus fills estan cadascú a casa seva i jo estic molt preocupada perquè això va a més cada dia. Només vull que acabi aquest malson aviat i que no empitjori, això és horrorós", engegava visiblement angoixada.

Jorge Javier Vázquez entrevista Isabel Pantoja   Telecinco

Jorge Javier Vázquez entrevista Isabel Pantoja / Telecinco

I afegia detalls del confinament: "Estic confinada amb la meva mare des del dia 7. M'agrada molt estar a casa, però amb això que està passant... em costa molt. No puc abraçar ni fer petons als meus fills. Estic sentint no poder consolar la gent que ha marxat. Estic molt malament. No tinc ganes de res, només que acabi tot. Només desitjo que tothom estigui bé, que estiguem a casa i mantinguem la calma. Tinc fe que això acabarà aviat, però no sé com d'aviat serà. Per a mi tot això sembla una pel·lícula de ciència-ficció".

 

Assegura que està tot el dia trucant i fent videotrucades amb la família i els amics. La televisió, pràcticament ni l'encén: "No veig ni tan sols 'Supervivientes'. No tinc ganes de veure la televisió. Em llevo pensant què haurà passat, quants morts hi haurà... Només penso en trucar els meus fills". 

Més informació
 

Comentaris