El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja comença a omplir les butxaques: quant ha cobrat per la primera entrevista sobre ‘Supervivientes’?
  • CA

Isabel Pantoja és el fitxatge estrella de ‘Supervivientes’. El pròxim dijous 25 d’abril engega una nova edició que suposarà la tornada a televisió de Jorge Javier Vázquez després de l’ictus, encara que tothom està més pendent del salt en helicòpter de la cantant. 

 

Ningú no s’esperava que Telecinco aconseguís un fitxatge tan sorprenent. Com és que Pantoja ha acceptat aquesta enverinada proposta? La resposta és simple, per diners. I és que la cadena li ha ofert un contracte milionari que no ha pogut rebutjar: 80.000 € per setmana, una clàusula de 500.000 € que rebrà s’estigui les setmanes que s’estigui i un possible premi de 200.000 € que rebria en quedar guanyadora. A més a més, és clar, això li ha permès començar a concedir exclusives que també li suposen un ingrés extra…

 

Isabel Pantoja, quan va acudir al plató de 'Supervivientes' el 2011
Isabel Pantoja, quan va acudir al plató de ‘Supervivientes’ el 2011 | Telecinco

 

Mediaset ha accedit a unes quantes condicions, d’algunes bastant surrealistes. I és que Pantoja hauria exigit que la deixin tenyir-se a l’illa. Així ho explicava ahir Joaquín Prat a ‘El Programa de Ana Rosa’, el que va provocar una bona estupefacció. No li fa res aparèixer en banyador i sense maquillar, però no vol que se li vegin canes?

 

Sigui com sigui, el que està clar és que Isabel Pantoja ha acceptat per sortir amb les butxaques ben plenes. Abans de marxar cap a Hondures, per això, ha aprofitat per concedir una entrevista a la revista ‘¡Hola!’ i reflexionar sobre la seva nova aventura. Ha parlat de les principals pors que li genera, però també ha volgut deixar clar que està preparada i que creu que serà una bona concursant. Sap pescar, no porta malament menjar poc… el que més ràbia li fa? No poder fumar ni portar ulleres de sol.

 

 

Obrir-se en canal sempre té un preu, i més si ens trobem davant d’una cantant exitosa. Quant li ha hagut de pagar la revista per aconseguir aquesta exclusiva? Doncs una milionada. ‘El Español‘ assegura, de fet, que haurien arribat a pagar-li més de 100.000 € per aquestes 12 pàgines. 

 

Pantoja s’ha convertit en una màquina de fer diners, això està clar. Amb quants milers d’euros tornarà d’aquesta aventura? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa