Isabel Pantoja, enamorada d'un company de 'Supervivientes'?

El concurs que està fent Isabel Pantoja està sent de 10. Sembla que ha arribat a Hondures amb la lliçó apresa: si vols arribar a la final, has de discutir-te, sincerar-te, trencar-te i enamorar-te. Fins ara l'havíem vist barallant-se amb Carlos Lozano, plorar desesperadament davant la traïció d'Azúcar Moreno, parlar sobre els seus fills... Però faltava el més sucós, que mostrés interès per algun company.

Doncs bé, la cantant ha sorprès tothom en començar a apropar-se a Colate. En un principi, mai ningú no hauria dit que podria donar-se aquesta parella, però sembla que a poc a poc s'estan agafant estima.

isabel pantoja i colate  supervivientes

Isabel Pantoja i Colate a 'Supervivientes'

L'exparella de Paulina Rubio té en Pantoja un dels seus principals suports, el que sembla que li agrada. Ara bé, és ella qui més evidencia aquesta estima. Durant el debat d'aquest diumenge, de fet, el programa ha emès uns vídeos que fan pensar que podria arribar a passar alguna cosa entre ells... O que, almenys, a ella li podria agradar.

Tot començava amb una confessió d'Isabel Pantoja, que deixava caure que compartiria el seu premi de poder dormir en un llit amb Colate

El que més sobta és que tampoc no estan tant temps junts, ja que pertanyen a equips diferents. Ara bé, sembla que això no impedeix que s'apropin fins a la tanca que els separa per poder posar-se al dia.

Isabel Pantoja i Colate a 'Supervivientes'  Telecinco

Telecinco

Encara va sorprendre més la conversa que van tenir posteriorment: "Perquè ho sàpigues, encara que sabia que no ens deixarien (dormir junts), ho vaig intentar", deia ella. Mentre que ell contestava que potser algun dia els deixen... El que va provocar un riure nerviós en Pantoja: "Jo et trobo molt a faltar. Cuida't, amor meu", deixava caure ella en un to excessivament amorós.

 

Però aquí no acaba la cosa, ja que Colate també va dedicar-li unes paraules maques. Quan va assabentar-se que Pantoja s'havia fet mal en un genoll, va interessar-se de seguida: "Tenia moltes ganes de veure't per veure com estaves". Una preocupació amb floretes incloses: "Estàs molt guapa, t'està sentant molt bé el dolor i el sol. Tinc moltes ganes que ens ajuntin per poder pescar junts o agafar molts peixos i que tu els cuinis". Com va reaccionar ella? També amb estima: "Ai, no vull que marxis perquè ets el millor i has de guanyar". 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'  Cuatro

Cuatro

Davant de tot això, fins i tot Chabelita Pantoja reconeixia des de plató que sembla que està passant quelcom: "Sí, crec que li agrada Colate". Una situació que segurament no acabarà en res, però que els farà protagonitzar molts vídeos. 

 

Més informació
 

Comentaris