Isabel Pantoja abandona 'Supervivientes' per problemes de salut

S'ha complert el pitjor dels pronòstics: Isabel Pantoja ha hagut d'abandonar 'Supervivientes' per un problema de salut. Feia dies que estava evacuada, des que els metges s'adonessin que els resultats de les seves anàlisis eren una mica preocupats. 

Aquest diumenge, Jordi González ha llegit l'últim comunicat mèdic: la cantant segueix amb uns valors massa alts i ha de tractar-se a Espanya. El problema? Els canvis d'alimentació que ha de fer i el tractament que necessita són "incompatibles" amb la seva permanència en el concurs.

Jordi González i Isabel Pantoja, que abandona 'Supervivientes'

Jordi González i Isabel Pantoja, que abandona 'Supervivientes' / Telecinco

Així li ha confirmat a Pantoja, que tot just abans de saber els resultats de les últimes anàlisis deia que se sentia amb forces per tornar amb els companys i afrontar les últimes setmanes de reality: "L'organització se sent desolada en haver de donar-te aquesta notícia a la recta final i esperem que la teva recuperació sigui tan ràpida com mereixes després dels grans esforços que has fet durant ni més ni menys que deu setmanes. Has aguantat com una autèntica lluitadora". 

 
 
Pantoja a 'Supervivientes'  Telecinco

 Telecinco

En assabentar-se, ha començat a plorar escandalosament en veure que el seu concurs ha arribat al seu final d'aquesta manera. Una mala notícia per a ella, però també per a l'organització, ja que es queden sense la gran protagonista de l'edició. L'han convertit en la preferida des de la primera gala, i ara es queden sense ella quan tothom estava pendent de si acabava sent proclamada guanyadora o no. Amb aquest dubte resolt, tindran tanta audiència com s'esperaven?

Chabelita dona ànims a Isabel Pantoja  Telecinco

Telecinco

Pantoja no parava de plorar, tot assegurant que estava preocupada "i molt desolada": "Em sento trista, molt trista. Em fa moltíssima pena". De poc servien els ànims de la seva filla des de plató, que li recordava que l'estan esperant a Espanya amb moltes ganes: "Has estat la millor de l'edició". La setmana vinent la veurem a plató, en una de les entrevistes més esperades de l'edició.

Més informació
 

Comentaris