Isabel Jiménez: "Ser periodista ara és emocionalment devastador"

Isabel Jiménez és una de les presentadores d'informatius Telecinco que informa cada dia als teleespectadors de les notícies més destacades. La periodista s'ha emocionat més d'una ocasió en directe, a l'hora de donar xifres desoladores sobre els morts que està causant la pandèmia. Ara ha concedit una entrevista a 'Look' en la qual reconeix que no està sent fàcil.

"La meva situació és dramàtica i tremenda, però estem tots bé. El panorama és desolador... Imagina't una redacció que normalment és gegant i ara no arribem ni a la quarta part. Han comprat una màquina d'ozó i desinfecten tot molt sovint. En el meu cas faig servir molt de gel desinfectant, tinc les mans cremades de fer-lo servir. Som molt responsables amb la distància social, les mascaretes... Es fa molt dur anar a treballar així. Estan els passadissos buits, és una desolació", explica.

 

Surt de casa per anar a treballar, però la resta de la seva vida està paralitzada. A casa, el seu marit, el bebè d'un any i la gossa: "Tinc un bebè que està desitjant veure'm, però vaig directa al lavabo per canviar-me de roba i dutxar-me per desinfectar-me. Tot està sent duríssim a nivell emocional. Els primers dies vaig acabar molt afectada i ho segueixo estant. Durant l'informatiu he hagut d'empassar saliva, respirar fondo per contenir l'emoció... És molt complicat. Mira que hem explicat de tot, però això està sent emocionalment devastador". 

Una feina necessària però que es fa molt complicada. 

Més informació
 

Comentaris