Irina Shayk, sobre la ruptura amb Bradley Cooper: "M'estic trencant"

Irina Shayk és la protagonista de la portada de l'edició britànica de 'Vogue'. Ha concedit una entrevista per a la mítica revista de moda, la primera en aconseguir que la model parli sobre la seva ruptura amb Bradley Cooper.

Des que va tallar amb el pare de la seva filla que havia optat pel silenci. De fet, ni tan sols han explicat els motius de la seva sorprenent separació. En un primer moment es va especular amb una presumpta infidelitat de l'actor, que es mostrava molt pròxim a Lady Gaga. Finalment es va negar aquesta informació, però l'ombra d'una tercera persona els segueix envoltant.

Bradley Cooper i Irina Shayk   Europa Press

Bradley Cooper i Irina Shayk / Europa Press

Sigui com sigui, el que sembla clar és que la ruptura ha estat amistosa. Irina i Bradley s'han centrat en seguir cuidant el benestar de la filla que tenen en comú, per la qual cosa han arribat a un acord pel que fa a la seva custòdia. Es tracta d'un dels pocs casos de parelles de Hollywood que se separen i no acaben barallant-se als jutjats, de fet.

 

Irina parla clar per primer cop i diu que la separació no ha estat fàcil, perquè s'estima molt a Bradley: "Hem tingut molta sort d'haver tingut el que hem tingut. La vida sense Bradley és un terreny completament nou per a mi. En totes les bones relacions sentimentals tu ofereixes el millor i el pitjor de tu. És així com funciona la naturalesa humana. Per això dues grans persones no tenen per què ser una bona parella".

Des que s'ha separat de l'actor que la vida li ha canviat radicalment: "És molt complicat trobar l'equilibri entre ser mare soltera i una dona treballadora que es guanya la vida. Creieu-me que encara hi ha dies que em llevo pensant en què no sé què faré perquè crec que m'estic trencant en trossets". Una dura confessió que demostra que no ho està passant massa bé.

 

Més informació
 

Comentaris