El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Villa, operada d’urgència després d’anar a Tailàndia
  • CA

Irene Villa haurà de ser operada d’urgència, tal com ha confessat ella mateixa. La periodista es disposava a passar els dies de Setmana Santa a Tailàndia quan va patir un gran ensurt: el cargol que té al fèmur es va trencar el dia d’abans d’agafar l’avió. En comptes de posposar el viatge, va decidir anar-hi igualment en comptes de passar per quiròfan. 

 

Inconsciència o bogeria, Villa va ignorar-ho i va seguir endavant amb el seu somni de conèixer el país asiàtic. Per tal de poder caminar correctament, per això, va haver d’ajudar-se d’unes crosses… però no volia renunciar al viatge. Així ho ha assegurat a un post d’Instagram que ha aprofitat per explicar què havia passat.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues así me tuve que ir a Tailandia ! A la pata coja !! porque el tornillo del fémur, después casi 7 benditos años sin dar problemas, se rompió precisamente el día antes de cumplir este gran sueño de conocer ese apasionante país asiático. Que eso me iba a parar? Ni en broma!! Y efectivamente han sido unos días mágicos e inolvidables en un país quizás no tan “handicap friendly” como España pero friendly & amazing… un rato ! Ahora, entre avión y avión para llegar a Gotemburgo, donde paso por “boxes” cuando el tornillo lo requiere, pensaba en este bonito día que siempre celebré firmando libros !! Sant Jordi!! Pues a seguir escribiendo cada uno el libro de su vida y a no frenarse por nada! Porque a lo que te resistes… persiste !! Mis hijos me han besado “el torni” para que regrese a casa andando de una vez.  #felizdiadellibro #felizsantjordi #quetodofluya #quenadainfluya Hoy además presentábamos la nueva temporada de @viajerasconb !! Que sea un éxito !! Sois un gran equipo y una maravillosa presentadora @nadiabenyahya 

Una publicación compartida de Irene Villa (@_irenevilla_) el

 

“Doncs així vaig haver d’anar a Tailàndia, a la pota coixa! Perquè el cargol del fèmur, després de gairebé 7 beneïts anys sense donar problemes, va trencar-se precisament el dia abans de complir aquest gran somni de conèixer aquest apassionant país asiàtic. Què això m’anava a parar? Ni de broma!”, ha escrit contundentment.

 

Molts la consideren un exemple de superació, el que torna a demostrar. L’experiència va acabar sent tan meravellosa com s’imaginava, el que també ha volgut destacar: “I, efectivament, han estat uns dies màgics i inoblidables en un país potser no tan handicap friendly com Espanya (que no està molt preparat per persones amb discapacitat o problemes de mobilitat), però friendly i amazing (amigable i espectacular), una estona!”. 

 

Irene Villa
Irene Villa | Europa Press

 

Ara es prepara per arribar a Gotemburg, on passa “per boxes” quan els cargols ho necessiten: “Allò al que et resisteixes, persisteix! Els meus fills m’han fet un petó al cargol perquè torni a casa caminant per fi”. En compartir aquest ensurt, molts dels seus seguidors han volgut enviar-li ànims. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa