Irene Junquera confessa que té un tumor al cap

Irene Junquera va ser un dels fitxatges més sorprenents de ‘Gran Hermano VIP 7’. La periodista no fa gens en un reality d’aquest tipus, però va decidir provar sort en aquest nou món televisiu de la mà de Telecinco. Els primers dies es va veure molt perduda, però ben aviat va començar a evidenciar un fort caràcter que li ha provocat diversos problemes de convivència, especialment amb Hugo Castejón. Es van dir absolutament de tot, el que ara recorda des de fora de la casa en la primera entrevista que concedeix des que va ser expulsada.

Ha parlat amb ‘Lecturas’, una conversa en la qual confessa que no ho va passar gens bé dins de la casa, en part per culpa de patir claustrofòbia: “Sóc molt activa i estar tancada m’ha condicionat molt. No vull fer pena, però vull que se m’entengui. Un accident que vaig tenir de petita m’ha marcat molt. No puc estar parada, sento que se me’n va la vida”.

Irene Junquera a 'GH VIP'  Telecinco

Irene Junquera a 'GH VIP' /  Telecinco

Fa referència a un accident que va patir quan estava pujada a una atracció de fira amb només vuit anys. Es va fer mal a l’esquena i va haver d’estar dos anys portant cotilla: “Tenia els cabells llargs i me’ls van haver de tallar. D’allò sí que tinc un trauma, somio que em tallen els cabells. Venien els professors a casa. Recordo molt el patiment que vaig viure”.

 

Precisament sobre malalties tracta el tema central de l’entrevista. I és que la col·laboradora de ‘Jugones’ ha confessat per primer cop que té un tumor al cap: “Tinc un microadenoma a la hipòfisi. És un tumor benigne molt petit al cap que no té més problema que haver de medicar-me cada dia per sempre. No creix ni res, però m’han de fer una ressonància magnètica cada any més o menys”.

Irene Junqueras a la portada de 'Lecturas'

Irene Junqueras a la portada de 'Lecturas'

Un tumor al cap mai no és bona notícia, el que la seguiria tenint molt preocupada. Ha volgut treure’n ferro per no preocupar els seus seguidors, que ja han omplert la xarxa de comentaris donant-li ànims.

Més informació
 

Comentaris