Ira contra Jorge Javier, que entrevista un infermer per acabar lligant amb ell

Jorge Javier Vázquez està rebent moltes crítiques aquestes últimes hores. El presentador segueix al capdavant de 'Sálvame', que s'ha adaptat a la crisi sanitària que travessa el país i ara incorpora una taula amb experts en la qual parlen sobre les novetats del coronavirus. Ha estat precisament en aquest moment quan el català ha indignat a la xarxa. Per què? La polèmica va començar amb l'entrevista que li va fer a Víctor Aparicio, un infermer de l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid. El jove va parlar sobre la situació que es viu en els centres hospitalaris amb Ana Rosa Quintana, una petita connexió en directe que res tenia a veure amb la que faria després amb Jorge Javier.

En un primer moment l'infermer va relatar els problemes i dificultats amb els que es troben durant la jornada laboral, cada cop més llarga i dura. Una explicació dramàtica que Jorge Javier va voler acabar d'una manera més simpàtica: "Vull acabar aquesta entrevista i que marxis amb un somriure a la boca. Tu saps que a mi em passen una fitxa prèvia de la gent a qui entrevistaré i a la teva m'han posat "Madrid. Víctor Aparicio. Infermer buenorro UCI". No està malament", deia el presentador amb picardia.

Una presentació que l'infermer es prenia a broma: "Estic de bon veure, potser, però a l'UCI no se'ns veu res. No hi ha manera de lluir-lo". Però el presentador no es quedava content, volia més: "Que sàpigues que hi ha una fotografia teva d'Instagram en la qual surts sense samarreta que està circulant per la redacció. El meu director kamikaze, de fet, m'està dient que et demani que et treguis la samarreta". 

Jorge Javier entrevista un infermer a 'Sálvame'   Telecinco

Jorge Javier entrevista un infermer a 'Sálvame' / Telecinco

 

Una broma que no ha fet gens de gràcia als teleespectadors, que veien com frivolitzaven amb un tema molt seriós. Els han deixat verds, però el programa no s'ha pronunciat al respecte ni ha demanat perdó. 

Més informació
 

Comentaris