Iniesta i Anna anuncien per sorpresa el naixement del seu quart fill

Andrés Iniesta i Anna Ortiz acaben de ser pares del seu quart fill. L'exjugador del Barça segueix ampliant una família que era nombrosa des de fa un parell d'anys, amb el naixement de la petita Siena després de Valeria, nascuda el 2011 i Paolo, el 2015. En aquesta ocasió han donat la benvinguda a un altre nen, a qui han anomenat Romeo, un altre nom amb reminiscències italianes.

La notícia ha sorprès els seus seguidors, ja que el matrimoni no havia anunciat que estaven esperant un fill. A Instagram tampoc no havien publicat cap fotografia de la panxa, per la qual cosa el naixement ha pillat de sorpresa. 

Ell mateix ho ha anunciat a la xarxa, amb una tendra fotografia de les cames del petit: "Benvingut, Romeo! Dia meravellós. La mama i ell estan genials".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenido Romeo! Día maravilloso! La mamá y él están geniales! 

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

Iniesta i Anna es van casar fa gairebé dotze anys al castell de Tamarit, en una boda multitudinària que va fer parlar molt. Ara viuen al Japó, des que el futbolista s'hi traslladés per jugar en un equip d'allà. A més a més, ha obert diverses escoles de futbol per formar les joves promeses nipones. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 @annaortiz34

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

El post s'ha omplert de missatges de felicitació d'altres jugadors blaugranes, que s'han bolcat a felicitar la parella. Des de Xavi Hernández fins a Sergio Busquets, Marc Bartra o Mascherano. Un nou nadó que omplirà de felicitat la família Iniesta Ortiz. 

 

Comentaris