Iniesta dedica una carta molt emotiva a la seva dona: "Ets única"

Andrés Iniesta estrenarà el pròxim 23 d'abril un documental sobre la seva vida i trajectòria professional. 'El Mundo' ha compartit en exclusiva un petit avanç, en el qual l'exjugador del Barça escriu una carta molt emotiva a la seva dona. Fa més de dotze anys des del seu primer petó, un matrimoni consolidat del qual han nascut quatre fills. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En casita de tareas. Trabajo en equipo!! #Ravapas💫

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

"Estimada Anna, em resulta molt difícil expressar en unes línies tot el que despertes en mi. Com a parella, com a dona i com a mare dels nostres fills. Les primeres trobades, els viatges, les reunions familiars, el naixement del nostre terratrèmol, la nostra boda en aquell dia tan màgic...", engega en un escrit summament tendre.

El futbolista evidencia un cop més el profund amor que sent cap a ella, el que demostren diàriament a Instagram amb un munt de fotografies romàntiques: "És sobretot en les hores amargues quan m'has demostrat que ets especial. Ets única, ets valenta i tens un cor enorme". 

És destacable que durant la cara recordi l'avortament que va patir Anna en el 2014, quan estava ja de vuit mesos: "Et dono les gràcies per l'enteresa que sempre has tingut, per com de gran que vas ser quan ens van donar la notícia que havíem perdut el nostre fill. No tots aconsegueixen superar situacions tan delicades, Anna, i tu ho vas fer. Allò ens va fer millors i des de llavors penso que un àngel ens acompanya. I és només el principi, perquè al teu costat el millor sempre està per arribar". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contigo ... ❤

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

Una autèntica carta d'amor que en el documental llegirà la pròpia Anna, el que ho farà encara més emotiu. 

Més informació
 

Comentaris