La infanta Sofia, protagonista sorpresa a la primera aparició a Mallorca

La família reial ha arrancat l'agenda oficial a Mallorca amb una visita a Petra, que els ha rebut amb els braços oberts malgrat la complicada situació que travessen. Els reis Felip i Letícia han rebut aplaudiment d'alguns veïns, el que sorprèn molt tenint en compte que és la primera sortida que fan després de la marxa del rei Joan Carles. Sigui com sigui, han passejat pels carrers de la localitat somrients i còmplices entre ells; amb mascareta i saludant tots els curiosos que s'havien apropat per saludar-los. 

La gran protagonista de la jornada, la qual ha generat una immensa expectació mediàtica, ha estat la infanta Sofia. Ella donava la sorpresa en aparèixer amb una crossa per culpa d'una lesió al genoll, coberta per un embenat. La Casa Reial confirmava que la jove s'havia ensopegat amb un esglaó del palau de Marivent el dia anterior i que havia necessitat cinc punts en el genoll. 

Durant tot el passeig els fotògrafs van poder captar la princesa Elionor ajudant la seva germana, agafant-la de la mà i preocupant-se per ella d'una manera molt tendra. Sempre han demostrat estar molt unides i aquesta imatge reforça aquesta idea. 

Les infantes Elionor i Sofia, a Mallorca   Europa Press

Les infantes Elionor i Sofia, a Mallorca / Europa Press

 

Com era d'esperar, també s'ha parlat molt dels conjunts estilístics que han escollit. Les infantes han deixat enrere definitivament la roba de nena petita i ja vesteixen amb roba típica d'adolescent, normalment de marques low cost com Zara o Mango. En aquesta ocasió, el look guanyador ha estat el de la infanta Sofia: sempre més moderna que la germana, ha optat per una granota blanca curta, sense mànigues, amb coll camiser i amb un llaç a la cintura. De Zara i amb unes menorquines en tons blaus. I Elionor? Ella també ha dut el calçat més característic de les Balears, però en verd per anar conjuntada amb el vestit. La primogènita dels Reis ha dut un vestit de Mango d'estampat tropical, també maco però menys ajustat i arriscat. La reina Letícia, per la seva banda, confiava en el vermell en un vestit d'escot en 'V' i cinturó que potenciava el seu bronzejat. Com a complements, espardenyes i una bossa tie dye

Letícia i les nenes, a Mallorca   Europa Press

Europa Press

Els reis i les filles, de passeig per Mallorca   Casa Reial

 Casa Reial

Una primera visita molt comentada, que ho serà més quan es trobin veïns que els hi retreguin l'actitud de rei Joan Carles. 

Més informació
 

Comentaris