Preocupació per l'estat de salut de la germana de Joan Carles I

La germana del rei Joan Carles torna a preocupar la família. La infanta Pilar ha hagut de ser ingressada a l'hospital d'urgència de nou, una mala notícia que comença a ser habitual. La germana gran del rei emèrit, de 83 anys, pateix un càncer de còlon del qual es va operar el passat mes de febrer.

Segueix encara un tractament de quimioteràpia, el que podria haver provocat aquesta nova estada hospitalària. Ara bé, fins ara no s'ha confirmat la causa exacta de la seva alta.

Fonts properes a la germana de Joan Carles neguen que el seu estat de salut sigui "preocupant", però la revista '¡Hola!' així ho assegura. Algunes fonts diuen que aquest últim internament tindria a veure amb la bronquitis que pateix des de fa uns dies.

Infanta Pilar

Infanta Pilar / Europa Press

 

Multitud d'informacions i una única certesa, que l'estat de salut de la germana del rei Joan Carles és delicat. L'últim cop que la vam veure en públic va ser durant el mercat solidari que organitza el mes de desembre, que va servir d'escenari per a la reconciliació pública de la reina Sofia i Letícia.

Els fotògrafs estan pendents d'una presumpta visita del rei Joan Carles a la germana; el que suposaria la primera imatge de Joan Carles en aquest 2020. Caldrà esperar per saber l'evolució de la infanta.

Més informació
 

Comentaris