La filla de la infanta Pilar, ingressada una setmana després de la seva mort

Simoneta Gómez-Acebo, la filla gran de la infanta Pilar, està ingressada a l'hospital des de fa uns dies. Així ho ha pogut saber 'Vanitatis', que preocupa els monàrquics amb una nova mala notícia. La cosina del rei Felip acaba de perdre la mare, que moria la setmana passada després d'un any amb càncer de còlon.

Doncs bé, només una setmana després de la seva mort, Simoneta ingressa a l'hospital. Què li passa? El mitjà assegura que fonts properes a la Borbó afirmen que el motiu té a veure amb una afecció respiratòria.

Simoneta Gómez Acebo, en el funeral de la mare   Europa Press

Simoneta Gómez Acebo, en el funeral de la mare / Europa Press

Faria temps que Simoneta no es trobava bé, però hauria volgut posposar el seu ingrés hospitalari per passar el màxim temps possible amb la seva mare. 

 

Simoneta i els seus quatre germans no s'han separat d'ella durant els últims moments de la seva vida, que va passar ingressada a l'hospital. Els fotògrafs van poder captar-los a la sortida de la capella ardent de la Infanta, a la qual va acudir tota la família.

Simoneta Gómez Acebo i els germans, durant el funeral de la mare   Europa Press

 Europa Press

La cosina del rei Felip no acostuma a parlar amb la premsa, per la qual cosa és bastant improbable que comenti el motiu sobre el seu ingrés. Caldrà veure si alguna font propera a ella es pronuncia al respecte quan rebi l'alta. 

Més informació
 

Comentaris