Males notícies a la Casa Reial: la germana de Joan Carles té càncer

La salut de la infanta Pilar fa temps que té la família amb el cor encongit. Els últims mesos han estat molt complicats per a ella, que ha hagut de ser ingressada a l'hospital en diverses ocasions. Ara és 'Informalia' qui ha aconseguit saber el vertader motiu que hi ha darrere d'aquest empitjorament: el càncer.

La germana gran del rei Joan Carles, de 82 anys, ha començat quimioteràpia, una molt mala notícia per als Borbons. Asseguren, per això, que es troba bé i pot seguir una vida relativament normal: "Està raonablement bé. El tractament de quimioteràpia que rep no li impedeix fer vida social i familiar o, fins i tot, viatges".

Pilar de Borbó  Europa Press

Pilar de Borbó / Europa Press

Ella mateixa ha confessat que es tracta d'un càncer de colon, notícia que arriba després que fonts properes fessin pensar que podria tenir-lo a la zona intestinal. Una informació que basaven en l'últim ingrés de la Infanta, quan va ser ingressada d'urgència a l'hospital per ser operada ràpidament per culpa d'una obstrucció intestinal. 

 

Una de les últimes imatges que tenim d'ella és a un esdeveniment del Museu Thyssen, on va aparèixer en cadira de rodes. En aquell moment, va assegurar que no era res preocupant: "És una qüestió de logística i de comoditat per a tots".

Infanta Pilar  Europa Press

Infanta Pilar / Europa Press

De moment cap membre de la Casa Reial s'ha pronunciat, però és poc probable que ho facin. Comentarà quelcom el rei Joan Carles? Veurem la reina Sofia visitant més sovint la seva estimada cunyada? Només cal esperar a veure com avança la malaltia i la preocupació de la família reial. 

Més informació
 

Comentaris