Graven una nova discussió entre la infanta Elena i Victoria Federica

Victoria Federica està rebel. Això fan pensar les últimes imatges públiques que s'han gravat d'ella, així com les informacions que han arribat a diversos mitjans. El problema? Que estaria desesperant la seva mare, que veu que la filla arriba a casa quan vol i que no dubta en desobeir-la públicament.

Fa poques setmanes es va filtrar que les havien enxampat enmig d'una forta discussió a l'ascensor d'un hotel, en el qual la primogènita dels Reis hauria esbroncat la filla entre crits per haver arribat de matinada després d'una nit de festa. El pitjor de tot? Les paraules de Victoria Federica, que haurien evidenciat que no li importa que la mare s'enfadi.

Infanta Elena i els fills  Europa Press

Infanta Elena i els fills / Europa Press

Sembla que la relació entre mare i filla no passa pel seu millor moment, el que torna a demostrar-se arran d'un vídeo que ha publicat 'El Mundo'. Les imatges les van gravar durant una escapada d'Elena i Victoria Federica, que van gaudir d'un concert al Teatre Reial de Madrid.

 

Quan podia pensar-se que s'havien reconciliat, les càmeres van enxampar-les amb una trobada molt incòmoda: quan la Infanta col·locava bé el tirant del sostenidor de la filla, que se li veia una mica. El gest no va fer gens de gràcia a Victoria Federica, que va tornar-se amb unes males paraules i una cara d'enfadada que 'El Mundo' va enregistrar.

És aquesta una nova mostra del mal rotllo que hi ha entre elles? O simplement una anècdota aïllada? Al final serà veritat que Froilán s'ha convertit en el germà bo... 

Més informació
 

Comentaris