La infanta Cristina, desapareguda tot l'estiu

Mentre que els reis Felip i Letícia han regalat als fotògrafs una aparició pública rere una altra durant les vacances a Mallorca, molts es pregunten on està passant les vacances la infanta Cristina. Algunes fonts donaven per fet que l'ovella negra dels Borbons tornaria a incloure's a la fotografia familiar, però aquest esperat moment no ha arribat. No se l'ha vist per enlloc, malgrat els intents de la reina Sofia per tornar-la a la imatge oficial. 

Que Iñaki Urdangarin ingressés a presó l'any passat va ajudar a que l'emèrita fes tot el possible per incloure de nou Cristina a l'equació. Aquests últims mesos se les ha vist molt més juntes, però sembla que els esforços de Sofia no han convençut a Felip. 

Reina Sofia i Infanta Cristina  Europa Press

Reina Sofia i Infanta Cristina / Europa Press

Qui sí que ha acudit a l'illa balear ha estat Irene Urdangarin, la filla petita del matrimoni, acompanyada de Victoria Federica, es deixava veure en una sortida al cinema que van fer el passat 30 de juliol amb la seva àvia. A més a més, Miguel -el més petit dels nois- s'hi hauria desplaçat durant uns dies amb la seva germana.

 

Els dos germans haurien passat part de les vacances amb l'àvia, però sense la presència de Cristina. Mentre que la filla de la infanta Elena va marxar a Marbella amb el seu pare, els petits Urdangarin haurien posat rumb a un destí desconegut per reunir-se amb la seva mare.

Irene Urdangarin, amb la reina Sofia  Europa Press

Irene Urdangarin, amb la reina Sofia / Europa Press

L'any passat els vam veure a Bidart, on la mare d'Iñaki té la residència d'estiu. Ara bé, enguany encara no s'han deixat veure per allà... o, almenys, no n'hi ha cap prova gràfica. Davant les portes de la casa hi hauria instal·lats un munt de paparazzi segons 'Vanitatis', a l'espera de l'arribada de la infanta Cristina i els nens. De moment no hi ha hagut sort, i és que no s'ha vist a ningú per allà. El més probable és que hagin volgut fugir de la persecució mediàtica que els esperava i hagin escollit un destí secret per passar desapercebuts. La pregunta és a on?

Més informació
 

Comentaris