La infanta Cristina torna a les reunions de la jet-set madrilenya

La infanta Cristina està recuperant la seva vida a poc a poc, el que costa tenint en compte que Iñaki Urdangarin encara està empresonant a Brieva. Cada vegada queda menys per al seu primer permís penitenciari, el que reunirà de nou la família. Aquest cap de setmana, la filla petita dels reis emèrits s'ha traslladat fins a Madrid per assistir a una de les bodes de la tardor: l'enllaç que ha unit en matrimoni Jaime Urquijo Zóbel de Ayala i Alexandra Suarez

Es tracta del descendent d'un dels fundadors de Sotogrande, propietaris d'un dels conglomerats més poderosos de les Filipines. És per això que ha congregat bona part de la jet-set madrilenya, que s'han reunit en una cerimònia molt luxosa. Entre tots ells, però, ha destacat la presència sorpresa de la Infanta, que torna a envoltar-se de la gent més prestigiosa i adinerada de la capital.

Infanta Cristina  Europa Press (1)

Infanta Cristina /  Europa Press 

Així ho explica en exclusiva 'Vanity Fair', que hauria sabut que la infanta Cristina hauria acudit sola a l'enllaç. Com anava vestida? Sembla ser que amb un conjunt summament elegant: top de color aiguamarina, faldilla verda i els cabells semirecollits per lluir unes arracades llargues i daurades. Això sí, que sàpiguen que hagi estat allà no vol dir que n'hagin aconseguit una fotografia: i és que sembla que hauria fet l'impossible per evitar ser captada.

 

Quina relació manté la Infanta amb els nuvis? Tot ve per la unió amb la mare del nuvi, Beatriz Zóbel, a qui coneixen de tota la vida. I també a la tieta paterna del nuvi, Cristina Urquijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonderful life ahead waiting for you. Congratulations Jaime and Alex. Thank you for the photo @alvaroggreen

Una publicación compartida de Bea Zobel De Ayala (@bzobela) el

La núvia anava d'allò més guapa, amb un vestit blanc de tall senzill i escot vaixell i els cabells recollits amb un clip de perles. La parella, envoltada de 700 convidats en una finca espectacular. La Infanta torna a les reunions de la jet-set, el que demostra que de mica en mica pretén torna a presumir del seu estatus de membre de la família reial. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?