El futur professional de la infanta Cristina, en perill

El futur de la infanta Cristina trontolla. Només unes hores després de filtrar-se que ha decidit deixar de treballar a La Caixa, ara sabem que el seu lloc de feina a la fundació Aga Khan també perilla. Feia 26 anys que la filla petita dels reis emèrits tenia un lloc al banc català, amb un càrrec important que li suposava uns ingressos anuals milionaris. Ara bé, des del passat mes de desembre que hauria arribat a un acord amb els directius per abandonar aquesta tasca i centrar-se 100% en la seva altra feina a la fundació Aga Khan.

La diferència entre una i altra? Que La Caixa l'obligava a viatjar a Barcelona amb freqüència, mentre que l'altra fundació té una seu a poca distància de la seva casa de Ginebra. El problema arriba ara, quan aquesta fundació acaba d'anunciar que marxa de Suïssa. Així ho explica 'Look', que ha tingut accés a una informació que genera moltes preguntes. Era conscient la Infanta d'aquesta decisió? O li ha pillat per sorpresa? Com l'afectarà?

La infanta Cristina, durant el comiat de la seva tieta   Europa Press

La infanta Cristina, durant el comiat de la seva tieta / Europa Press

L'organització va fitxar la infanta Cristina poc després que sortís a la llum el cas Nóos, un 'favor' del seu líder, que és un amic íntim del rei Joan Carles des que eren joves. Però ara deixaria a l'aire el seu futur professional. Sense la feina de La Caixa i ara amb l'Aga Khan marxant de Ginebra, què farà Cristina?

 

La fundació marxa de Suïssa i es concentra a Lisboa, on recentment ha comprat un edifici per a crear una nova seu. Com que ha marxat de Ginebra? Sembla que per "motius personals" hauria decidit trencar la relació amb el castell de Chantilly, que preservaven des de la fundació. En un principi tindria previst deixar d'invertir diners el 2025, però finalment ho ha avançat. Com afectarà això a la Infanta? Seguirà treballant per ells des de Ginebra o haurà de començar a viatjar a Lisboa?

Més informació
 

Comentaris