Iñaki Urdangarin rep una visita misteriosa a presó

Iñaki Urdangarin està esperant la resposta del jutge, que ha de respondre la sol·licitud aprovada per la junta penitenciària que li permetria gaudir del seu primer permís. Tot sembla indicar que el magistrat no posarà problema, així que l'exduc de Palma podrà sortir de presó durant quatre dies. S'espera que escolli les dates nadalenques, encara que no està confirmat.

Si passarà aquests dies amb la família al País Basc o a Madrid tampoc no se sap, però de ben segur que la infanta Cristina i els seus fills estan al seu costat. Un permís molt esperat per a la família, que espera ansiosa poder passar el dia amb ell per primer cop després d'un any i mig. 

Iñaki Urdangarin, de voluntariat  Europa Press

Iñaki Urdangarin, de voluntariat /  Europa Press

La seva sortida és imminent, però això no impedeix que la família segueixi aprofitant de les visites que poden fer-li a presó. ''¡Hola!'' explica que aquest cap de setmana Urdangarin ha rebut una "visita misteriosa", un membre de la família que ha aconseguit que no se'l veiés perquè no transcendís la seva identitat.  

 

Els fotògrafs haurien vist un cotxe d'alta gamma amb els vidres tintats, el que fa pensar que es tractava de la infanta Cristina o algun dels seus fills. Serà aquesta l'última visita abans de sortir de presó durant uns dies? 

Més informació
 

Comentaris