Iñaki Urdangarin té una nova distracció, escriure cartes des de presó

Iñaki Urdangarin està a punt de complir el primer any a la presó de Brieva. L'exduc de Palma va ser condemnat pel cas Nóos, el que va destrossar la família i la reputació de la infanta Cristina. Des de llavors, han anat sortint alguns detalls sobre la seva estada al centre penitenciari de dones, en el qual compta amb un mòdul de 450 metres quadrats per a ell sol. L'últim que s'ha filtrat? Que té una nova distracció, escriure cartes a familiars i amics per no perdre el contacte.

De moment no se n'ha filtrat cap i sembla bastant improbable que s'acabi fent, però 'Informalia' ha pogut confirmar que no dorm cap dia sense haver escrit unes línies. 

Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin / Europa Press

 

Si ha escrit avui, tindria sentit que fos a la seva dona, ja que és el seu aniversari. La Infanta fa avui 54 anys, allunyada del seu marit i dels seus dos fills grans, que s'han mudat recentment per cursar els estudis a l'estranger.

 

No està previst que faci cap festa especial, ja que poques coses té a celebrar... Ha estat molt dur passar aquests 12 mesos amb el marit a presó, però almenys sembla que cada cop compta amb més suports dins de la Casa Reial.

Infanta Cristina

Infanta Cristina / Europa Press

Els reis Felip i Letícia li van fer la creu amb la sentència del cas Nóos, però els reis emèrits l'han perdonat i s'han deixat veure amb ella en diverses ocasions durant aquest any. Van convidar-la al 80è aniversari de la reina Sofia i van anar amb ella a Alemanya per animar el seu fill en un partit d'handbol. Els veurà avui per bufar les espelmes? O anirà a presó per rebre la felicitació del marit? Sigui com sigui, l'expectació torna a ser màxima. 

 

Comentaris