Els fills de Cristina i Urdangarin, a Mallorca amb la resta de la família

De l'arribada dels reis i les princeses a Palma va sorprendre especialment que la infanta Sofia necessités una crossa per caminar. La filla petita de Felip i Letícia apareixia amb un embenatge en el genoll que posteriorment explicarien que es devia a una caiguda per les escales del Palau de Marivent, per la qual havia necessitat cinc punts de sutura. El problema? Que sembla que no van explicar tota la veritat.

Esteban Mercer ha assegurat a 'Sálvame' que la infanta Sofia es va ensopegar per culpa d'un dels seus cosins Urdangarin, una autèntica bomba perquè significaria que els fills de la infanta Cristina també estan passant les vacances allà. 

L'últim que se sabia sobre ells era que estaven a Bidart, a la casa familiar en la qual tots els Urdangarin passen les vacances estiuenques. Una revista va enxampar-los mentre passejaven de la mà de la seva mare després d'una jornada de platja, de fet. Van posar rumb a Mallorca tot just després? Això asseguren des del programa del cor: "Sabem que algun dels seus cosins està a Marivent amb ells. 

Letícia i les nenes, a Mallorca   Europa Press

Letícia i les nenes, a Mallorca / Europa Press

 

No hi ha cap fotografia ni testimoni que ho demostri, però podria ser que estiguin intentant ocultar que la reina Sofia té els seus nets passant amb ella. El que estranya no és això, sinó que hagin coincidit amb Felip i Letícia, que continuen tenint molt mala relació amb la infanta Cristina. En cas de confirmar-se que ella també és a Mallorca, seria una bomba encara més sucosa. 

De moment han saltat totes les alarmes, així que de ben segur que els paparazzi ho donen tot per intentar aconseguir una fotografia que valdria or. 

Més informació
 

Comentaris