Iker Jiménez, conspiranoic: "S'ha creat el coronavirus en un laboratori?"

Cuatro ha suspès temporalment les emissions de 'Cuarto Milenio' per la crisi del coronavirus. Això no impedeix, però, que el seu presentador estigui acaparant un munt d'expectació mediàtica. I és que l'últim programa que han emès, que es va gravar el 20 de febrer, preveia la situació actual.

Iker Jiménez ha publicat un vídeo molt extens a Youtube en el qual es planteja les preguntes incòmodes d'aquesta crisi sanitària: "He estat assenyalat per pensar una idea diferent a la de la majoria. Fa tres setmanes volia dir que el coronavirus deixaria més de 8.000 morts a Espanya, però si ho hagués dit m'haurien penjat a una plaça pública. Les grans preguntes segueixen allà i ningú no les ha resolt. D'on sorgeix aquest virus? Per què el tenia el ratpenat? Va intervenir un humà?".

Es fa ressò de la teoria conspiranoica que es planteja que va ser un grup de científics el que va crear el virus en un laboratori: "Jo em quedo amb la sensació que hi ha una venjança, un virus nou i que no tenim defensa. Hi ha gent que diu que va haver-hi algú que va traslladar el virus i el va deixar a Itàlia. Això seria molt fort. Però repeteixo, el pitjor és que els números no quadren. Tenint en compte les xifres i la població a la Xina, a Espanya hauria d'haver-hi 100 víctimes. Hi ha condicionants genètics? El virus ha mutat a Itàlia i Espanya o ho hem fet tot fatal? Ens van mentir des de la Xina? Els números no surten perquè les dades no són reals?".

 

Un seguit de preguntes sense resposta a les quals se sumen moltes altres: "No culpo els científics i menys als mèdics de no saber-ho. Però culpo els informadors que han seguit una única consigna", conclou. Unes paraules que el tornen a col·locar a l'ull de l'huracà mediàtic, que comparteix moltes de les preocupacions del presentador.

Més informació
 

Comentaris