El confinament d'Iker Jiménez i Carmen Porter: "No trepitgem el carrer"

Iker Jiménez ha estat compartint algunes preguntes incòmodes sobre el coronavirus amb els seus seguidors. El presentador de 'Cuarto milenio' creu que hi ha molta informació que s'està ocultant per no alarmar a la població, el que ha resumit en un vídeo molt comentat. La seva dona, Carmen Porter, ha optat per gravar unes altres imatges en les quals explica com estan passant el confinament a casa.

"Fem videotrucades amb la família per veure com estan tots, la nena fa de tot i no ens deixa parar. Nosaltres no hem sortit ni al supermercat, no trepitgem el carrer. Les coses bàsiques de peix, verdures i carn ens les porten. De la resta ja teníem perquè vam una compra gran per tenir prou menjar per un temps. Tampoc no hem anat a la farmàcia perquè gràcies a Déu ja teníem de tot a casa. Vam comprar tot el que poguéssim necessitar. Els nostres gossos són petits, i com que tenim jardí, doncs ni tan sols hem d'anar a passejar-los", explica.

Fa gairebé un mes que estan així: "La setmana que van dir d'estar confinats a casa, nosaltres ja portàvem un parell de dies. Els anteriors caps de setmana tampoc no havíem portat la nena a llocs amb molta gent per si de cas. Portem més temps que la resta de la gent". 

 

De moment estan fent teletreball, ja que el programa s'ha suspès temporalment: "No tenim un horari estricte d'oficina, és una mica enrenou. Potser enviem mails a les tres de la matinada, a les cinc o a les sis". 

Més informació
 

Comentaris