Missatge molt emotiu d'Iker Casillas als metges que van tractar-lo

Iker Casillas va patir un infart fa uns mesos que va canviar la seva manera de veure la vida, tal com ha confessat en diverses ocasions. El futbolista va haver de ser ingressat d'urgència, un ensurt que podria haver estat tràgic. Va preocupar molt els seus seguidors, que ara respiren tranquils en veure que la recuperació està anant bé

El porter ha acudit a l'esdeveniment de benvinguda dels doctors més joves de l'hospital São João de Porto, el centre en el qual van tractar-lo a ell. L'objectiu era aprofitar l'oportunitat per enviar un missatge d'agraïment als professionals mèdics que van curar-lo.

"S'ha d'estar agraït perquè he tingut molta sort. S'ha de treure un somriure en aquests moments. M'emociono davant de tantes mostres d'estima", deia davant dels periodistes quan va abandonar l'hospital el passat 1 de maig.

Què ha dit ara? "El que és difícil no és jugar davant de 70.000 o 80.000 persones. El que és difícil és operar algú que ha patit un atac de cor. És lluitar amb l'enorme responsabilitat de cuidar dels altres". I ha afegit un missatge als metges nous: "Aquest és un moment important per a vosaltres. Aprendreu molt i els metges amb més experiència us ensenyaran el millor camí cap aquesta brillant professió". 

 

Unes paraules molt emotives després d'un fort ensurt que afortunadament no va anar més enllà. 

Més informació
 

Comentaris