La llista de morosos d'Hisenda, plena de famosos

Aquest matí s'ha publicat la llista oficial de morosos d'Hisenda. Sempre que surten a la llum aquests noms, són molts els que busquen noms coneguts entre tantes empreses. Qui encapçala el rànquing? Quin és el famós que deu més diners? 

Luis Miguel Rodríguez 'El Chatarrero' acumula un deute de 18.414.000 €, una xifra altíssima que la seva empresa de desballestaments ha de fer front. L'ex de Carmen Martínez Bordiú i actual parella d'Ágatha Ruiz de la Prada augmenta en quatre milions els diners que devia l'any passat. 

Ágatha Ruiz de la Prada i 'El Chatarrero'  Europa Press

Ágatha Ruiz de la Prada i 'El Chatarrero' / Europa Press

L'advocat dels famosos, Rodríguez Menéndez el segueix en aquesta peculiar llista. En el seu cas, són 3,6 milions d'euros el que li reclama Hisenda: exactament el mateix de l'any passat.

Rodríguez Menéndez  Europa Press

Rodríguez Menéndez / Europa Press

Un dels mediàtics que més diners deuen és José Luis Moreno. El controvertit empresari i productor de televisió acumula més de 2,7 milions de deute, per culpa de dues empreses.  

 
José Luis Moreno  Europa Press

José Luis Moreno /  Europa Press

Però un dels casos dels quals més s'ha parlat és el de Patricia Conde. La presentadora de televisió ha de pagar 1.829.000 €, només 35.000 € menys que l'any passat. Tot, perquè ho ha anat deixant i ha anat sumant per no fer-hi font des d'un primer moment.

Patricia Conde  Movistar +

Patricia Conde /  Movistar +

 

Hi ha diferències amb l'exercici anterior. Miguel BoséKiko Matamoros o Dani Alves han marxat d'aquesta llista negra, ja que han pagat els deutes i ja no arriben al milió d'euros. 

Més informació
 

Comentaris