Gustavo González se sotmet al polígraf: "Pateixo depressió"

Gustavo González s'ha sotmès a un polígraf exprés durant l'últim programa de 'Sálvame'. El col·laborador no està passant per un bon moment, el que han volgut aprofitar per oferir un espectacle en directe. Últimament l'estan criticant molt per haver traït presumptament una de les seves companyes, Raquel Bollo. Precisament per això ha accedit a sotmetre's a les preguntes del polígraf per deixar clar que és mentida que hagi filtrat informació sobre ella: "Participo perquè sé que és la meva feina i això és contingut. Però em sento utilitzat pel programa. 

Una de les preguntes volia saber si era veritat que Gustavo havia parat imatges de María Patiño i Gema López perquè no les perjudiqués, el que va enfurismar a les dues: "Estic del perjudicat fins als nassos. No hi ha cap foto que em perjudiqui i si és veritat que n'hi ha alguna, que la treguin! Ja està bé. Sembla que treballem a comissaria amb delinqüents".

En un primer moment, Gustavo va defensar-se. Però Gema López seguia enfadada: "Sempre que fas alguna cosa, acabes esquitxant algun altre. Fa molt de temps que estic calla, però és que sembla que t'agradi estar enfadat". Finalment, el polígraf va donar la raó a Gustavo, que va confirmar que no volia trair Raquel Bollo. 

Gustavo González se sotmet a un polígraf de 'Sálvame'   Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

 

Les preguntes més dures, per això, van tenir a veure amb la seva vida personal. I és que va sortir a la llum que els seus problemes personals l'estan començant a afectar: "Anímicament no em sento bé i no puc evitar estar trist. Crec que tinc símptomes que apunten a un principi de depressió i gent que m'estima molt m'ha dit que em posi en mans de professionals. He estat anant de psicòlegs, però crec que el problema és més greu. Crec que els meus companys m'odien. Em faig el fort perquè crec que tinc l'obligació de fer-ho...", deia visiblement afectat. Caldrà veure si dona més detalls sobre què és el que li passa.

Més informació
 

Comentaris