Gonzo substitueix Jordi Évole al capdavant de 'Salvados'

Jordi Évole ha concedit la seva entrevista més sincera a 'El Hormiguero', l'espai que ha escollit per deixar anar una bomba televisiva sense precedents. El presentador deixa 'Salvados', per sorpresa i contra tot pronòstic. 

Ningú no s'esperava aquesta notícia. Per què? Per què després d'11 anys ha decidit posar fi al seu projecte més potent? El primer que ha volgut aclarir és que seguirà unit a La Sexta, però amb un nou programa amb el qual intentarà renovar-se. El format de 'Salvados' s'ha convertit en un referent informatiu, d'això no hi ha dubte, i li ha comportat un munt d'alegries. Ara bé, sembla que després de 273 programes, creu que ha acabat el cicle.

jordi évole el hormiguero 2

jordi évole el hormiguero 2

"Fa 11 anys que faig 'Salvados'. És el programa de la meva vida i no faré cap altra cosa amb més transcendència i dimensió en el temps com la que té. Però després de l'entrevista del Papa, vaig veure que s'acabava el cicle. És el moment de donar un relleu. Vull que segueixi 'Salvados' i seguirà, res em fa feliç que saber-ho", deixava anar. 

Amb això també ha confirmat que amb la seva marxa, el programa no es cancel·la, sinó que continua... sense ell. Serà estrany veure'l sense la seva mediàtica i experta cara, però ja tenen un nou presentador en ment. Atresmedia acaba de confirmar que serà Gonzo el nou presentador. Un fitxatge que no estranya, ja que encaixa perfectament en el perfil. Encara no se sap, però, si això l'obligarà a aparcar les seves col·laboracions a 'El Gran Wyoming'.

Gonzo a 'Salvados'

Gonzo a 'Salvados' / La Sexta

 

Évole, mentrestant, provarà sort en un nou repte. Està treballant en un nou programa de La Sexta que s'emetrà en prime time i que produirà amb la seva productora. Encara no té data d'estrena, però ha afirmat que serà molt llaminer. 

De moment, però, tothom segueix en xoc davant d'aquest titular. Évole deixa 'Salvados'... però encara hi ha més. Pablo Motos no es creia que el català hagués escollit el seu programa per fer un anunci del qual es parlarà fins a l'avorriment. Ara bé, també va ser allà on va confessar una altra cosa encara més personal: Évole pateix una malaltia. Afirma que pateix cataplexia, una malaltia relacionada amb la narcolèpsia. Es caracteritza per la pèrdua del to muscular, una fallada als músculs que provocaria, per exemple, que caigui a terra quan riu molt fort. 

 

No és una afecció greu, per això, el que va repetir una vegada i una altra per tranquil·litzar els seguidors. A més a més, ha volgut assegurar que això no té res a veure amb la seva decisió de deixar el programa

 

Comentaris