Glòria Serra: "Tinc aquesta veu des que vaig patir una malaltia"

'Equipo de investigación' celebra el seu novè aniversari, una fita difícil d'aconseguir en la televisió actual. Glòria Serra ha concedit una entrevista a 'Ecoteuve' per comentar com han arribat fins aquí: "Més que contents estem eufòrics, perquè veiem a l'horitzó els deu anys i aquí, on tot és tan efímer, suposa una gesta increïble. A més a més en una cadena privada, que està obligada a ser competitiva". 

Assegura que continuen amb la mateixa essència, però que han donat més protagonisme als temes de consum perquè generen més debat a la xarxa. Els reportatges que fan són molt espinosos, el que afirma que dona feina a l'equip jurídic d'Atresmedia: "Abans d'emetre alguna cosa, el programa passa pel departament jurídic. A vegades ens diuen que hem de canviar certes coses per evitar denúncies, encara que pràcticament no en rebem".

No tot ha estat de color rosa, per això: "Ho he passat malament, sí. Sobretot en certs barris conflictius. Quan jo surto a gravar, ja han passat per allà reporters i càmeres, així que ja saben que estem per la zona i la cosa està calenteta. Nosaltres intentem saber per on anar, per això. En nou anys hem fet 341 reportatges, però només un incident i mig greu; quan un traficant va fer un cop a dos companys. També ens han trencat cotxes, ens han tirat pedres, ens han amenaçat... però són coses de la feina...".

Glòria a 'Equipo de investigació'   La Sexta

Glòria a 'Equipo de investigació' / La Sexta

 

La manera de parlar i locutar de la periodista és molt curiosa, una característica única que fa que molts intentin imitar-la. Li molesta? "No m'ofèn en absolut i em ric bastant. A sobre m'han imitat mestres com Carlos Latre, José Mota... Em genera una sensació d'agraïment. També tinc en compte que no m'imiten a mi, imiten el personatge que hem creat pel programa. Per què tinc jo aquesta veu? Perquè quan era jove patia una faringitis crònica atroç. Un professional li va dir a la meva mare que jo mai no podria ser mestra, ni res que tingués a veure amb comunicar ni parlar molt. Em vaig informar i aprendre molt de la meva veu pel meu handicap".

Una malaltia que va acabar derivant en el seu segell personal. 

Més informació
 

Comentaris