Roben a casa de Gloria Camila: "Han burlat la seguretat i l'alarma"

Si la setmana passada coneixíem el robatori a casa de Sofía Suescun, ara és Gloria Camila qui ha hagut de denunciar que uns lladres han entrat al seu pis. La filla d'Ortega Cano estava de vacances a Chipiona amb la seva família quan rebia una trucada que li deia que un grup d'atracadors havien assaltat la seva casa. 

Kiko Hernández ho ha explicat en exclusiva a 'Sálvame': "Ella ja havia enxampat, fa temps, uns individus que intentaven accedir a la casa per la tanca del jardí. Tenia sospites que això podia passar, encara que la urbanització té seguretat privada i la casa té alarma. Sembla que la policia local i la científica van traslladar-s'hi després del robatori". 

 

Era llavors quan Antonio David Flores confirmava la notícia: "Vaig passar tot el confinament amb Gloria a casa seva. I sí, té bones mesures de seguretat i és una urbanització tancada amb vigilància. El problema és que la casa està situada en una part de la urbanització en la qual hi ha una mena de carrer sense sortida amb un petit parc i des d'allà poden veure si hi ha moviment a la casa. De fet, no és el primer cop que entren a robar a casa seva. Fa uns mesos van anar un grup de lladres, encara que no va ser res greu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TODO AL BLUE 💙 TE QUIAMO

Una publicación compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el

I què li han robat? "Gloria Camila feia només dos dies que havia marxat, però està tranquil·la. M'ha dit que afortunadament no tenia diners en efectiu a casa, ni tan sols joies. Han fet alguna destrossa i s'han emportat roba i coses així, però res de valor. L'ordinador se l'havia endut, així que no estava a la casa". Un fort ensurt que torna a demostrar que tota seguretat és poca. 

Més informació
 

Comentaris