La filla d'Ortega Cano promociona una dieta: "He perdut 12 kg"

Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano, ha compartit amb les seguidores d'Instagram un dels seus secrets: la dieta. En un vídeo públic ha reconegut que va passar una època molt dolenta en la qual va engreixar més de deu quilos en poc temps: "No feia més que menjar... Vaig entrar en una petita depressió. No saps cuinar i menges coses ràpides, que engreixen. A més a més sortia molt de festa. En un mes i mig vaig engreixar 12 kg. Em vaig posar en mans d'una nutricionista i vaig aprimar-ho pràcticament tot".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No es suficiente ser un buen jugador, se debe también jugar muy bien. (Dr. S.Tarrasch)

Una publicación compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el

 

Com? Gràcies a fer esport i seguir una dieta molt més sana que ha volgut compartir per intentar ajudar alguna seguidora amb el mateix problema: "Un dels trucs és preparar-me aigua depurativa, que faig amb llimona, cogombre i gingebre. Quan em llevo em pren un got, abans d'esmorzar un batut verd i menjar, a mig matí, mitja papaia i sis ametlles. Per dinar, salmó a la planxa, amanida i una patata. Per berenar? Pinya natural i sis ametlles més. I per sopar, gall d'indi a la planxa i verdures".

 
Gloria Camila aconsella prendre aquest tipus d'aigua   Instagram

Gloria Camila aconsella prendre aquest tipus d'aigua / Instagram

Ella ha aconseguit tornar al seu pes ideal, per la qual cosa recomana que facin servir els seus trucs. Ara bé, és conscient que cada cos és un món: "No hem de viure acomplexades, tampoc. Ni espantades ni tímides. Cadascú pot fer el que li doni la gana amb la seva vida. Som lliures. Hem d'estimar-nos i ser feliços". 

Més informació
 

Comentaris