Telecinco reuneix els enemics de 'GH VIP': "Maleducat, ridícul, egocèntric..."

Telecinco vol seguir estirant el xiclet de 'Gran Hermano VIP', un reality amb el qual han tocat el cel pel que fa a l'audiència. Cada gala aconseguia captar encara més teleespectadors que l'anterior, per la qual cosa s'han inventat una retrobada dels concursants perquè es barallin i donin joc encara que l'edició ja s'ha acabat. Aquest diumenge han ofert la primera entrega de 'El tiempo de descuento', en el qual s'han viscut tres enfrontaments molt potents.

Una de les retrobades més sucoses? La d'Adara i Gianmarco, que van mantenir una relació durant el concurs però que van tallar només sortir-hi. Ara es diuen de tot públicament, el que han demostrat de nou. "Estic decebuda", començava la guanyadora, que confessava que li agradaria que es portessin bé perquè li ha agafat estima. "Només m'has exigit, em sembles un egocèntric. Tenia una família i tu on eres?", li recriminava. Però Gianmarco no callava i anava pujant el to, per la qual cosa Adara va demanar-li tranquil·litat: "A mi no m'aixequis la veu, vens molt subidito. No em fio de tu, m'has decebut moltíssim. Ets una persona completament diferent de la que vaig conèixer". Mentre que l'italià la seguia atacant: "La diferent ets tu, que canvies de sentiment cada dia". 

Adara i Gianmarco es retroben  Telecinco

Adara i Gianmarco es retroben / Telecinco

Una mala relació que sembla lluny de millorar... Però no són els únics. Antonio David Flores i Kiko Jiménez també van dir-se de tot durant aquesta retrobada. Kiko no va voler saludar Antonio, el que va derivar en una discussió: "Però quina cosa més ridícula que ets. Sé molt bé com funciona la gent com tu. Et dono mil voltes. Així que deixa de fer el ximple", etzibava Antonio David. I Kiko responia: "Digues-me que Antonio David seràs en aquest programa. Entenc completament que Rocío Carrasco et deixés perquè no sabia amb quina persona es trobaria. Potser el jutge es troba a l'Antonio David que vol fer pena i així tenir més possibilitats de guanyar". 

Un atac amb molta mala llet que va enfurismar Antonio David: "Ets un maleducat. Hauries d'aprendre a respectar més. Estalvia que la vida dona moltes voltes i potser se't posa complicat després. És un consell". 

Kiko Jiménez i Antonio David Flores discuteixen   Telecinco

Kiko Jiménez i Antonio David Flores discuteixen / Telecinco

 

La seva filla, Rocío Flores, també va protagonitzar una discussió. En el seu cas, amb Sofía Suescun, la xicota de Kiko Jiménez. Per què? Després d'una crítica de Rocío cap a Kiko: "No té vergonya ni escrúpols. No té res a perdre a la vida. Ha de tenir molt de compte amb el que parla de la meva mare, perquè si no parlo jo, menys n'ha de parlar ell. Jo no he parlat ni d'ell ni de la seva parella. Aquesta dona m'interessa zero. L'única cosa que he fet és parlar d'ell com a concursant". Sofía va voler defensar la seva parella, el que la va enfrontar amb Rocío: "Kiko no ha parlat de la teva mare, només ha dit que segur que ella també s'estranyava de les múltiples cares d'Antonio David. Només ha estat això". Però Rocío Flores seguia enfadada: "Prou ja! És que Rocío Carrasco no és res d'ells. Si no parlo jo que sóc la seva filla, no heu de parlar-ne vosaltres!". 

Rocío Flores a 'El tiempo de descuento'   Telecinco

Rocío Flores a 'El tiempo de descuento' / Telecinco

Amb tot, unes retrobades molt tenses que han ajudat Telecinco a ser la cadena més vista de la nit de diumenge malgrat competir amb l'estrena d'OT 2020

Més informació
 

Comentaris