Pol Badía, nou concursant de 'GH VIP'

Telecinco la va fer grossa fa un parell de dies quan va publicar un tuit titllant Diego Matamoros de nou concursant de 'GH VIP'. Ràpidament van esborrar el missatge, el que va fer pensar que se'ls hi havia escapat perquè havia de ser sorpresa. Però sembla que no... I és que finalment s'haurien decidit per Pol Badía, l'altre nom que sonava amb més força.

Així ho anuncia 'Yotele' en exclusiva, tot avançant-se a la notícia que donaran durant la gala d'aquesta nit. En Pol és exconcursant de 'GH 17', parella del Maestro Joao fins fa pocs dies, quan el vident va tallar amb ell des de dins de la casa.

Maestro Joao a 'GH VIP'  Telecinco

Maestro Joao a 'GH VIP' / Telecinco

Pol Badía a 'GH VIP'  Telecinco

Pol Badía a 'GH VIP' /  Telecinco

 

El barcelonès entrarà a la casa poc després que el seu ex confessés en directe que hi havia una tercera persona enmig de la qual s'estaria enamorant, per la qual cosa havia decidit tallar amb el Pol. El Maestro Joao està nominat, per la qual cosa l'entrada del Pol podria provocar que els seus últims dos dies a dins de Guadalix siguin encara pitjors.

Tenen una conversa pendent, la que arribaria gràcies a la decisió de la cadena. Amb aquest fitxatge el càsting torna a estar complet després de l'abandonament forçós de Nuria Martínez, que va haver de deixar el concurs arran d'una reacció al·lèrgica.

Més informació
 

Comentaris