Una concursant denuncia 'GH VIP' des de dins: "M'heu expulsat injustament"

'Gran Hermano VIP' ha tornat a coronar-se gràcies a una gala plena de discussions, novetats i males paraules. Els teleespectadors estan completament entregats a aquesta edició, el que demostra aquest últim lideratge amb un 29,6% de share. La gran incògnita era veure qui era el segon expulsat, que ha acabat sent Hugo Castejón contra tot pronòstic. Perquè sí, ha estat el concursant més polèmic i controvertit. S'ha posat tots els concursants en contra, el que ha provocat que fos qui més joc donava. Però sembla que l'audiència ha acabat farta aviat de les seves males maneres.

"El resultat és dolent. No ha sortit bé. No m'he fallat a mi en els meus principis, per això. Dono les gràcies a tots aquells que m'han donat suport", deia en assabentar-se que havia d'abandonar Guadalix. Els companys han celebrat en gran que hagi estat ell l'expulsat, el que demostra que no era gaire estimat... 

Hugo Castejón, expulsat de 'GH VIP'  Telecinco

Hugo Castejón, expulsat de 'GH VIP' / Telecinco

Els nominats d'aquesta setmana són Adara, Dinio i Mila Ximénez (a qui li diran durant el debat de diumenge vinent). Ara bé, qui ha acabat sent una de les protagonistes de la nit ha estat Nuria Martínez

L'exparella d'Omar Montes va haver d'abandonar la casa a causa d'una reacció al·lèrgica fa un parell de dies. En un principi s'esperava que tornés, però la direcció del programa decidia que el millor era que abandonés el concurs. En un comunicat oficial van explicar que els metges havien arribat a la conclusió que la seva reacció al·lèrgica no era compatible amb la continuïtat, el que sembla que té molt enfadada la concursant.

Així ho ha manifestat en la seva tornada a plató, quan ha denunciat públicament el tracte que ha rebut: "Em sembla injust que estigui aquí fora i no poder gaudir del programa que era el meu somni. No sé si he fet alguna cosa més, però m'agradaria seguir gaudint. Estic aquí per al·lèrgia al préssec. No el menjo o que no el portin, però em sembla injust".

 
Nuria Martínez, al plató de 'GH VIP'  Telecinco

Nuria Martínez, al plató de 'GH VIP' / Telecinco

"M'agradaria tornar a entrar i que la gent decideixi que em quedi o que m'expulsi". "Davant la decisió d'un metge és millor fer-los cas", repetia Jorge Javier Vázquez un cop rere una altra, tot tallant-la cada cop que en parlava. La tornaran a acceptar o ja no faran marxa enrere?

Més informació
 

Comentaris