Telecinco revela per error el nom del nou concursant de 'GH VIP'

L'últim debat de 'Gran Hermano VIP 7' ha tornat a liderar la nit de diumenge amb molta diferència. Rècord rere rècord gràcies a uns concursants que segueixen criticant-se i barallant-se non stop. Una de les novetats d'aquesta última setmana ha estat l'abandonament forçós de Núria Martínez, que patia una reacció al·lèrgica que l'obligava a deixar de concursar. 

Davant d'aquesta baixa, molts teleespectadors demanaven que la substituïssin per un altre concursant ràpidament. Doncs bé, sembla que els desitjos de l'audiència són ordres per Telecinco... i és que Jordi González ha anunciat que aviat anunciaran el nom d'un nou fitxatge.

Jordi González  'GH VIP'

Jordi González a 'GH VIP' / Telecinco

Serà durant la gala del pròxim dimarts que confirmaran qui és el substitut de Nuria, un famós que començarà a conviure a Guadalix ben aviat. De moment no han volgut dir de qui es tracta, simplement han deixat caure que serà tota una bomba: "Es quedaran de pedra amb aquesta nova incorporació al programa".

Els noms que sonen amb més força de moment? El de Diego Matamoros, que dissabte acudia a 'Sábado Deluxe' per criticar la seva dona -qui li està sent infidel mentre concursa a 'GH VIP'-, i Pol Badía, que també té coses a parlar amb el Maestro Joao després que aquest tallés amb ell en directe des de la casa de Guadalix.

Diego Matamoros  Telecinco

 Telecinco

Dues teories que podrien complir-se aviat, tot i que és Matamoros qui més números té per entrar-hi. La direcció del programa vol mantenir-ho en secret fins dimarts, però un error a Twitter podria haver-ho confirmat sense voler. Com? En publicar-se el següent missatge a un compte oficial de Telecinco: "En el momentàs de 'Sábado Deluxe', Diego Matamoros, concursant de 'GH VIP', s'emociona en parlar de la possible deslleialtat de la seva dona". Estan confirmant que serà ell l'escollit com a nou concursant?

 
Diego Matamoros, nou concursant de 'GH VIP'?

Diego Matamoros, nou concursant de 'GH VIP'?

Han esborrat el tuit al cap de poques hores, potser en adonar-se de l'error. S'acabarà confirmant?

Més informació
 

Comentaris