Guerra oberta a ‘GH VIP’ amb insults i plors: “Ets una impresentable”

El debat de 'GH VIP' ha tornat a fer tremolar el plató de Telecinco. Jordi González s'ha posat al capdavant d'un programa que ha tingut des de plors fins a insults, la tònica habitual d'un espai que segueix liderant. 

Les fortes discussions que hi ha a dins de la casa agraden molt als teleespectadors, però també les esbroncades que es creen entre els col·laboradors des de plató. Només feia un parell de minuts que havia engegat l'últim programa quan María Jesús Ruiz i Raquel Salazar (la mare de Noemí) van començar a dedicar-se retrets i males paraules.

Per què? La primera en atacar era Raquel, que deia que no li estranyava que María Jesús defensés a Hugo Castejón "perquè Déu els cria i ells s'ajunten", tot fent referència al fort caràcter i a la polèmica que sempre envolta a la model. "A mi el que no m'estranya és que Jorge Javier Vázquez et fes fora de plató, perquè ets una impresentable. I la teva filla és un moble", etzibava María Jesús. Com contestava l'altre? Dient que seria un moble, però un moble de pa d'or. "De pa d'or, però per un reality la teva filla no funciona", deia María Jesús.

María Jesús Ruiz a 'GH VIP'  Telecinco

María Jesús Ruiz a 'GH VIP' / Telecinco

Però no han estat les úniques en criticar-se mútuament en directe. I és que María Jesús Ruiz també ha tingut temps de criticar Anabel Pantoja, la primera expulsada de l'edició. Per què? En acusar-la de criticar la seva mare durant el concurs: "Jo vaig dir que Anabel seria la primera expulsada i em sento molt satisfeta per això. Ha estat atacant la meva mare durant els debats i a la meva mare no la toca ni Déu. No li ho perdonaré mai", deia. Davant d'això, Anabel no feia més que negar-ho i defensar-se: "A la teva mare l'he cuidat molt perquè no patís. Tot el que dius és completament fals".

Anabel Pantoja  Telecinco

Anabel Pantoja /  Telecinco

 

I mentrestant, dins de la casa, vèiem Mila Ximénez plorant desconsoladament en trobar molt a faltar Anabel Pantoja. Era el seu principal suport, per la qual cosa no ho està passant gaire bé: "Estic destrossada perquè no entenc l'expulsió d'Anabel. Ho estic passant molt malament perquè per mi ella era el meu principal suport que tenia per desfogar-me. Sé que l'audiència em castigarà i m'anirà traient les persones que estimo cada setmana. Això em farà mal".

Mila Ximénez  GH VIP

Mila Ximénez a 'GH VIP' / Telecinco

El temps dirà si encerta amb la seva predicció enverinada. 

Més informació
 

Comentaris