Mila Ximénez acusa un company de 'GH VIP': "M'ha assetjat i agredit"

'Gran Hermano VIP' segueix fent les delícies dels teleespectadors de Telecinco, que estan encantats amb les discussions i insults constants que es viuen a dins de la casa de Guadalix.  La protagonista de la gala de dimarts ha estat Mila Ximénez, qui ja ha amenaçat d'abandonar en un parell d'ocasions. La col·laboradora de 'Sálvame' n'està farta, el que ha tornat a evidenciar.

Què ha passat ara? Tot començava amb una discussió entre Mila i Kiko Jiménez, qui ha decidit nominar-la a traïció. Assabentar-se d'això no li ha fet gens de gràcia a Mila, que ha arribat a acusar-lo d'haver-la assetjat: "Carrega contra mi constantment i no sé què li he fet. No he tingut ni un més ni un menys. De sobte li ha vingut l'atac contra mi sense cap justificació. Em pregunto què estic fent per ser el centre de l'odi de la gent d'aquí. Kiko m'està assetjant, no nominant. Jo sóc incapaç de ser tan manipuladora i tortuós com és aquest noi".

Mila Ximénez plora a 'GH VIP'  Cuatro

Mila Ximénez plora a 'GH VIP' /  Cuatro

Acusa-lo d'assetjador és molt greu, el que provocava que el jove esclatés. La situació va tornar-se molt tensa, el que va forçar l'actuació de Jorge Javier Vázquez: "M'agradaria que no es fessin servir paraules a la lleugera. Em sembla fenomenal que tots fem nostre el discurs de no entrar a paraules així, però tots hem d'aplicar-nos-ho. Tu també, Kiko. No fem servir aquest tipus de situacions per enfangar el programa".

Kiko Jiménez a 'GH VIP'  Telecinco

Telecinco

Però aquí no acabava la cosa, ja que Mila prosseguia la seva creuada contra Kiko. Ara, acusant-lo d'haver-la agredit. Un cop més, era Jorge Javier qui es pronunciava al respecte: "Mila ha denunciat una agressió per part de Kiko, planteja que l'ha agredit però no sap si va ser un cop fortuït o buscat". Van emetre les imatges de l'escena en qüestió, en les quals es veu com Kiko feia un cop amb el pal de l'aspiradora a Mila. Se'l veu demanar-li perdó automàticament, però ella afirmava que ho havia fet a posta: "Ha estat sense voler, no? M'acaba de donar una hòstia amb l'aspiradora! M'ha dit que ha esat sense voler... M'ha donat amb l'aspiradora, volent o sense voler, però davant del pròxim cop aniré al súper i em queixaré".

 
Mila Ximénez  Telecinco

Telecinco

"Diu que m'ha donat sense voler, però sabia que m'anava a donar amb l'aspiradora. No consentiré que se'm doni un cop amb un pal ni d'una aspiradora ni de res". Kiko va tornar a demanar-li perdó, així que Jorge Javier es quedava més tranquil: "M'alegro que hàgeu arribat a una entesa i no fem més grans les situacions. Jo no puc acusar algú d'una cosa tan seriosa. Si em diu que ha estat sense voler, em creuré la història".

Caldrà veure com continua la seva relació, si tornen a enfadar-se o acaba aquí el mal rollo. 

Més informació
 

Comentaris