Insults i retrets en una batalla campal a 'GH VIP'

Retrobada intensa a 'Gran Hermano VIP'. Molts esperaven la visita d'Hugo Castejón a la casa, poc abans de la gran final. El que més cridava l'atenció? Veure com el rebria la seva principal enemiga durant el concurs, Mila Ximénez. L'expulsió d'Hugo la va fer immensament feliç, ja que havien estat dos mesos barallant-se i insultant-se cada dia. Tornar a veure's les cares no ha estat gens agradable, òbviament, com era d'esperar.

El reality ha volgut delectar els teleespectadors més cruels amb aquesta trobada, una escena summament tensa. El programa els ha ensenyat alguns vídeos que resumeixen la convivència tan dolenta que han mantingut, el que els ha donat ales per fer-se retrets.

"He tingut una situació d'exclusió per part de Mila", començava l'Hugo. "He vingut a exposar els motius pels quals he d'ajustar comptes amb ella. Podria haver estat l'exemple per a molta gent per la seva edat i el pes mediàtic, però no ho ha estat. Ha creuat tota mena de línies vermelles que fora serien intolerables. Se li hauria de caure la cara de vergonya per tot el que ha fet dins de la casa". 

I d'aquí, a la ferma defensa de Mila: "Si jo hagués fet tot el que ell diu, ja estaria expulsada de la casa. L'única cosa que demano és que mai no es torni a creuar en el meu camí. Em produeix rebuig. A mi només se'm caurà la cara de vergonya per haver compartit espai amb tu. Tinc remordiments de consciència per tot el mal que ha fet a la casa. Mai no et donaré cap oportunitat", acabava contundent la col·laboradora de 'Sálvame'.

 
Mila Ximénez   Telecinco

Mila Ximénez / Telecinco

Una relació completament trencada, lògic tenint en compte tot el que s'han arribat a dir. Una cosa està clara, per això, que Telecinco no permetrà que no es tornin a trobar... I és que segueix donant molt de joc veure com es barallen. 

Més informació
 

Comentaris