Mila Ximénez, traïda pels companys de 'Sálvame'

La gran final de 'Gran Hermano VIP' s'apropa. Les finalistes ho estan donant tot aquests últims dies per convèncer els teleespectadors que han de ser elles les guanyadores. La clara preferida és Mila Ximénez, qui més vídeos ha protagonitzat i qui ha rebut suport de bona part dels companys de 'Sálvame'... almenys en un principi, ja que a mesura que han anat passant les setmanes han anat criticant-la més i més.

Durant el debat d'aquest diumenge, la col·laboradora s'ha adonat que els seus companys no l'estan ajudant. De fet, s'ha sentit molt traïda quan li han ensenyat un tuit de la seva amiga María Patiño en el qual manifestava el seu suport cap a Adara, la rival de Mila en el concurs.

María Patiño anima Adara  Telecinco

María Patiño anima Adara / Telecinco

Això ha provocat que Mila Ximénez posés el crit en el cel, visiblement molesta. "Jo estic al·lucinant. Em queda algú? No ha vingut ni Déu a veure'm. Segueixo tenint feina? Si ja no tinc feina, digueu-m'ho, que si això ja em quedo a 'GH DÚO'. Digueu-m'ho almenys! Em queda algú allà fora?", cridava davant d'aquesta traïció.

"Està allà el meu germà o també s'ha anat? Mare meva la que m'espera quan surti... Si em falla Kiko Hernández també em foto un tret ja", deixava caure desesperada.

Davant d'això, el programa optava per ensenyar-li un tuit del seu company Kiko Hernández amb el qual demanava que ajudessin Mila: "Per fi algú que està amb mi! Kiko t'estimo!", deia completament embogida.

 
Mila Ximénez s'alegra del suport de Kiko Hernández  Telecinco

Mila Ximénez s'alegra del suport de Kiko Hernández /  Telecinco

La finalista no ho està passant gens bé, però cada cop queda menys de concurs. Aconseguirà la victòria? Com la rebran els companys de 'Sálvame'?

Més informació
 

Comentaris