Mila Ximénez deixa tothom boig amb unes confessions sexuals sorprenents

La casa de 'Gran Hermano VIP' és ara mateix una autèntica olla de pressió. Només queden tres setmanes per a la gran final, el que provoca un estat de nerviosisme evident en els finalistes. Les discussions han estat una constant des del primer dia, així com les amenaces d'abandonar. Una de les grans protagonistes ha estat Mila Ximénez, el que ha provocat crítiques dels teleespectadors en considerar que ser col·laboradora de 'Sálvame' l'estava afavorint.

Des de l'expulsió d'Hugo Castejón sembla que els ànims s'han calmat una mica, el que ha ajudat a què els concursants s'ho passessin d'allò més bé durant una festa de pijames. Vam poder veure Antonio David Flores maquillat, a Estela Grande fent un petó als llavis a Adara i a Mila Ximénez fent unes confessions sexuals que van deixar tots bocabadats.

Mila Ximénez a Telecinco

Mila Ximénez a 'GH VIP' / Telecinco

La concursant va deixar caure en un primer moment una frase que va donar peu a tot un seguit de confessions íntimes: "Jo sí que he acceptat una bona oferta sexual vingui de qui vingui". I d'aquí a dir: "Jo parlo per una amiga, que ha anat al llit amb tres amics d'un dels seus marits", el que deixava clar que es referia a si mateixa. Alba Carrillo va preguntar-li si havia tingut sexe anal, el que Mila va acabar reconeixent per sorpresa dels companys: "Sí, i a més a més estan molt bé".

 

Les companyes no van quedar enrere, ja que Adara va dir que havia mantingut relacions sexuals en un tanatori: "Quina vergonya". Tot un seguit de revelacions que van deixar molt sorpresos els teleespectadors. 

Més informació
 

Comentaris