Comença 'GH VIP' amb Mila Ximénez demanant abandonar i una forta discussió

Telecinco torna a somiar despert. Aquest dimecres s'ha estrenat 'Gran Hermano VIP 7', una nova edició del reality estrella de la casa. L'objectiu és clar, revalidar el lideratge de la mà d'un concurs que enganxa els teleespectadors gràcies a les baralles i als problemes de convivència dels famosos participants. La llista de concursants d'enguany és molt sucosa, el que ha ajudat a què l'estrena lideri, tot i que competia amb un fort rival: el primer programa de 'Masterchef Celebrity 4'. El resultat? Un primer triomf -fàcil- per a  Mediaset, ja que 'GH' ha aconseguit un 24,6% davant el 19,4% dels fogons de TVE.

Jorge Javier Vázquez s'ha tornat a posar al capdavant d'un programa que entusiasma als teleespectadors tafaners de Telecinco. Finalment s'han conegut totes les identitats dels nous habitants de la famosa casa de Guadalix, que competiran per endur-se els 100.000 € de premi. Com a principals novetats? El fitxatge del model italià Gianmarco Orestioni, el Maestro Joao i la periodista Irene Junquera

Pel que fa a les condicions d'aquesta nova entrega, hi ha diversos canvis. Primer de tot, enguany tots els concursants hauran de conviure en una mateixa habitació. Només tindran un lavabo, sense aigua calent, i els aspersors del jardí seran les dutxes. A més a més, només tindran un únic forn  i hi haurà dos concursants marginats durant una nit. Primer ha estat el torn de Gianmarco i d'Hugo Castejón, que conviuran en el confessionari sense la resta de companys. Ells només comptaran amb un orinal, paper higiènic, estoretes, mantes i barretes energètiques.

Gianmarco i Hugo Castejón  Telecinco

Gianmarco i Hugo Castejón / Telecinco

Una de les protagonistes de l'edició ja ha començat a ser Mila Ximénez. La col·laboradora de 'Sálvame' despunta com a clara preferida, encara que sembla que el seu concurs no serà gaire tranquil. Durant la primera nit, de fet, ja ha amenaçat d'abandonar. Per què? Tot començava molt aviat, quan li deien que havia d'entrar a la casa amb 'El Cejas' per una portella. Aquesta idea no li va fer gens de gràcia, com va deixar clar: "Em nego a fer això. No entraré a la casa per la gatera. Ja et dic jo que no".

En entrar, tampoc no es va mostrar gaire entusiasmada en veure que hauria de conviure amb els companys en una mateixa habitació i sense dutxa: "Jo marxo demà, ja t'ho dic. No tinc edat per viure en un búnquer, estar en el jardí i compartir llit".

Mila Ximénez  Telecinco

Mila Ximénez /  Telecinco

Qui més va cridar l'atenció, per això, va ser Antonio David Flores. Ha estat anys allunyat de la televisió, mentre estava immers en una interminable batalla judicial amb la seva ex, Rocío Carrasco. El judici finalment ha acabat, el que li ha permès tornar al prime time. El més fort de tot? Que és la seva filla qui el defensa des de plató, el que no deu fer cap gràcia a la seva mare.

La seva entrada va ser triomfal, entrant per la porta gran i amb més força que mai. Aviat va començar a plorar, per això, visiblement emocionat: "És un honor estar en aquesta casa. Només vinc amb la finalitat que la gent em conegui. Rocío em va interposar una querella per violència de gènere i em va acusar en un moment molt desagradable. Demanava cinc anys de presó per mi i una indemnització de 50.000 €. No és fàcil assimilar això i et destrossa la vida, perquè era mentida. Al final ni tan sols va haver judici, però ha estat una guerra difícil".

Antonio David Flores  Telecinco

Antonio David Flores / Telecinco

 

Qui no se sent còmoda amb la presència d'Antonio David és Alba Carrillo. La col·laboradora també participa en aquesta edició, per la qual cosa hauran de conviure tot i que no es poden ni veure. Per què? Perquè Alba és íntima amiga de Rocío Carrasco, l'ex d'Antonio David. De fet, ells dos han estat els protagonistes de la primera discussió de l'edició.

Tot començava amb Carrillo enviant dards enverinats al company i sortint corrents en veure'l: "No puc dir que estigui encantada de conèixer-te, però fingirem". Un atac que no va sentar bé a Antonio David: "No he de fingir res. La teva relació amb Rocío sí que és de pur interès, perquè et va convidar a la boda per fer l'exclusiva a una revista. Jo he vingut aquí perquè la gent em conegui. No vull enfrontaments". Carrillo, però, sí que en tenia ganes: "Aquest home està pa ya". 

Alba Carrillo y Antonio David   Telecinco

Alba Carrillo y Antonio David / Telecinco

Està clar que aquesta edició ens deixarà moments molt comentats. Seguiran liderant i sumant encara més teleespectadors?

Més informació
 

Comentaris