El retrobament del Maestro Joao i el seu ex a 'GH', dramàtic i lacrimogen

Telecinco ha confirmat el fitxatge de Pol Badia com a nou concursant de 'GH VIP 7', dies després de l'abandonament forçós de Nuria Martínez per culpa d'una reacció al·lèrgica. El jove ha entrat a la casa de Guadalix durant la gala d'aquest dimarts, on s'ha retrobat amb la seva exparella el Maestro Joao.

El vident va confessar la setmana passada que havia estat infidel a Pol i que tenia clar que volia tallar amb ell, qui veia l'escena des de plató amb molta impotència. El programa ha cregut que fer que ambdós concursin junts donarà moment de glòria -amb insults i baralles incloses-, el que hauria motivat la seva elecció.

Com ha estat el retrobament? En dues paraules: dramàtic i lacrimogen. Tot començava amb una declaració sincera del jove: "Estic molt nerviós i em tremola la veu. Estic així perquè has dit una cosa que m'ha fet molt de mal. Són moltes coses, realment, com que has conegut una altra persona, que et veus amb ella i que prendràs decisions".

Unes paraules que provocaven un mar de llàgrimes en el Maestro Joao: "Ho sento moltíssim, perdona'm. No vull estar aquí ja. Sento molt fer-te mal, de veritat, t'ho prometo. Ets molt bo i això li he dit a tothom. De veritat". Però Pol es mostrava fred davant el seu atac de plor: "Crec que un tema tan íntim l'hauries d'haver parlat amb mi".

 
Maestro Joao i Pol Badia ploren a 'GH VIP'  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Davant d'això, el Maestro Joao va intentar justificar-se: "No em vaig adonar del que estava explicant, però tampoc és així. Em sento malament perquè no m'agrada que tinguis aquesta cara. Sabia que no venies per res bo. No t'he volgut ficar en el concurs perquè no volia que vinguessin ni fer-te mal. Intentava enviar un missatge perquè no t'aferressis a mi. No he dit que tingui una altra persona. Déu meu... Vull marxar d'aquí. De debò, ho sento. Si ho vols, marxo d'aquí ara mateix amb tu. El que no vull és fer-te mal".

Pol també va acabar trencant-se i confessant que ho ha passat molt malament: "No volia plorar però no puc més. Jo volia lluitar per tu i com més et defenso, pitjor parles de mi". Els teleespectadors estan enganxats a aquest fulletó, que tot just acaba de començar. 

Més informació
 

Comentaris