Jordi González, embogit a 'GH VIP': "Per què coll... vols parlar?"

'Gran Hermano VIP' s'apropa al seu final, el que encén encara més els ànims entre els finalistes però també entre els col·laboradors que comenten la jugada des de plató. Jorge Javier Vázquez ha agafat la baixa, en veure's obligat a sotmetre's a una nova operació arran d'una complicació derivada de l'ictus que va patir a principis d'any. És per això que els altres presentadors agafen més protagonisme, el que s'ha evidenciat aquest diumenge. Per què? Arran d'una escena lamentable que ha protagonitzat Jordi González, que ha perdut els papers.

El presentador català s'ha vist superat un cap de setmana més. En aquest cas ha estat davant el clima de tensió que s'estava vivint, el que feia que tots els col·laboradors parlessin alhora: "Així no es pot treballar! Tots parlant i a sobre a la vegada. Si us plau no. Fins i tot la directora em parla també!".

Jordi González  Telecinco

Jordi González a 'GH VIP' / Telecinco

Poc després veia com Kiko Jiménez trepitjava una conversa entre Antonio David Flores i Lucía Pariente, el que el treia de les seves caselles: "Si això és una cosa que té a veure amb Lucía i Antonio David, per què collons vols parlar? Qui et diu de ficar-t'hi? És que no ho entenc. Tens estrellitis, però el tema és entre ells". 

 

Una esbroncada que deixava en evidència el presentador, que continuava visiblement enfadat després del perdó que li demanava Kiko: "No m'ha molestat, m'ha enfadat. Sí, el tema no et toca a tu, no tens res a veure. No estàs allà en el tema. Gràcies".

I d'aquí, a tornar a alterar-se: "En quin idioma us he de demanar una mica de silenci? Si us plau". Una escena lamentable que generava un munt de crítiques a la xarxa. 

Més informació
 

Comentaris