Un concursant de 'GH VIP' passa el dol dins de la casa

'El Cejas' és un dels concursants d'El Tiempo de Descuento, el nou reality que s'ha inventat Telecinco per seguir estirant el xiclet de 'Gran Hermano VIP'. Aquí han reunit alguns dels famosos més controvertits, el que els torna a ajudar a fer unes audiències escandaloses. El youtuber ha estat protagonista durant l'última gala, i és que ha confessat què és el que el fa estar tan capcot.

Els seus dos milions de seguidors s'han quedat molt preocupats en veure'l apagat. Què li passava? Una baixada d'ànims que s'ha accentuat després d'un parell d'enfrontaments amb Hugo Castejón. 'El Cejas' ha acudit al confessionari i ha explicat per primer cop què és el que no el deixa ser ell mateix.

"El meu avi va morir fa uns dies i estic passant el dol aquí. No vull produir pena, no és el mateix passar-ho amb els teus que aquí", ha confessat. Com és que no li ha dit als seus companys? "No ho havia volgut dir perquè no es fes servir en contra meva. Aquí estic, passant els dies. Els meus moments de baixada, però bé. Aquí fan servir absolutament tot per fer-te mal, així que prefereixo guardar-m'ho per a mi".

El Cejas se sincera a 'El tiempo de descuento'   Telecinco

El Cejas se sincera a 'El tiempo de descuento' / Telecinco

 

Però aquest no és l'únic motiu que està fent complicat el seu concurs: "Està sent molt complicada la tornada a Guadalix. Quan m'ho van oferir vaig pensar que seria més fàcil. Estic passant aquí el meu dol i trobo a faltar Noemí, Alba i Mila".

Una confessió que de moment no coneixen els seus companys. Caldrà veure si el programa li manté ocult el secret. 

Més informació
 

Comentaris